FK Crvena Zvezda

1. Ovde je samo Lab pisao za šamara. Poludebilne neke poluprovokacije
    Zap lupio traktor masa se zakačila on saml nastavio ne zna ni sam za šta. Mislim da čak ni ne navija za Partizan haha
    Bomb jebe majku standardno nema tu šta

2. Šta evropski klubovi misle o našim fudbalerimai fudbalu kad Crvena zvezda uzme titulu ili slično, neće niko doći ni u ludilu da kupi igrača ili nešto. Baš nam kanale ceo fudbal.

А јеботе, да се сложим једном и са Бомбашем, али делимично не знам ког је то озбиљног играча Партизана продао и купио. Последњи озбина играч у партизнау је био Мореира, па је и он завршио у другој португалској лиги. Ђурђевић је тек четврти играч у Олимпијакосу, а растурио је претпрошлу сезону. Миленковић продат за сићу, тек има да кукају Гробари кад он убије неки јаче уговоре, а Партизн не добије ништа од тога или неку сићу.

Али о свему овое сам и писао у оном "Рату и миру" синоћ. Припрема и приступ играча не може бити исти за нашу лигу и Лигу шампиона. УЕФА јесте направила ЛШ и ЛЕ за најбогатије, али реално и најквалитетније. Па ЛЕ је много испод ЛШ. Тек од четвртфинала то постаје озбиљно такмичење. Звездини играчи до јуче гулили празна пецива и пили Фрутелу, Милијаш и Нинковић им куповали млеко, месо и јаја, а Нејмар и Ди Марија имају преписан јеловник две недеље унапред. И колико год вам било невероватно, ниједан играч Барселоне, Челсија, Јунајтеда, Ситија, Реала, не иде после утакмице да лочу алкохол као наши играчи него им се доноси храна и правац спавање.

Зато Коларов и остали репрезентативци побрљаве кад дођу у Београд па прво трче у провод па тек на тренинг јер овде могу да дрве курац, а у клубовима мањи од маковог зрна.

Ајде и дисциплина, али сама припрема и опоравак играча много кошта. Што каже Нинковић, играо против Барселоне, Ћави и Инијеста играју без грча, у 90. минуту изгледају кадо да су тек пошли на џогирање.

Зато у ЛЕ и могу да играју разнорани Скендербези, Карабази, али за ЛШ је много гушће сито, па ако прођеш буди српема да ти дупе ие на решето. На страну резултат, па таман и да оборимо негативни рекорд (а нећемо), играње у ЛШ је много ово скупа екскурзија. Како немамо пара (вратите се 5 година уназад), ја бирам да играмо и 5 наредних година само групну фазу ЛЕ, па да мало чешће побеђујемо и тамо помало зарађујемо, да бисмо могли да играмо ЛШ без страха од оваквих пораза.

Јеботе, написах "Злочин и казну". Лололо

3. Mislim da grešiš da je skup oporavak igrača, šta je to samo legne i odmara pa brate džabe skroz

A i ta priča da su jeli đevreke kuvane to je mit sa sportala ne zanosi se kakav milijaš i ninković donosili pečenje kao je li

4. Liga šampiona je ekskurzija u Rimu fazon, a Zvezda je najsiromašniji učenik iz odeljenja kome su drugi učenici uplatili ekskurziju, i sad kad treba da se ide u Vatikan i plati 40e da bi se videla sikstinska kapela on bleji ispred, čeka ostatak odeljenja i igra angry birds na lumiji.

5. Zvezda okreće toalet papir na drugu stranu kad je jedna usrana :D

6. I onda dodje neki Napoli i da mu dva evra u fazonu evo ti jedi i ti sladoled sa nama

7. Hahah jebem te kragujevcanine

8. Ahahah jebi i ti, Coa, kad je već geng beng

9. Јесте, Ацо, причао је Касалица. Његов брат Стефан је ишао на Академију фудбала (ова виша тренерска) са једним мојим другаром па знам све приче и за празна пецива, и за Филипа Јанковића. Клупска кухиња једно време није радила због дугова. Кад кажем одмор, не причам само о спавању. Има ту и масаже и неки тертмани хлађења и опоравка мишића и тетива, па разноразни препарати те за мишиће, те за кости, те хрскавице. Па онда имаш неке третмане за детоксикацију. Ови познати фудбалери на Инстаграму у сторију стално каче снимке из тренинг центра, не можеш да верујеш шта све има. Оно што наши имају на припремама по Кипру и Турској, то ови најбогатији имају у својим тренинг центрима.

Него добро, нисмо одавно играли ЛШ, можемо мало и да се ложимо због једног гола против ПСЖ-а, па таман и да у преосталим утакмицама сви сипају у Звезду к'о нероткињу не замерам нашима ништа.

10. Hahah udavio sam se na ovo jeste, pričao je kasalica

11. Него добро, нисмо одавно играли ЛШ,

Da budemo iskreni do kraja, nikad je niste ni igrali lol

Nego, s obzirom da idete na Enfild, ekipi kojoj gori za pobedu, a trenutno igra najbolji fudbal u Evropi... pa ne znam, rekao bih da vam LŠ neće padati na pamet neko vreme

12. Zvezda igrala x s Napolijem, Napoli pobedio Liverpul šta ti to govori majmune

13. Evo ja ću ti reći da je Zvezda bolji tim

14. Salah da puši kurac

15. Dobro, Fendere, hteo sam samo još jedan roman da izvučem glupim postom, nije baš da mislim da je oporavak spavanje i to je. Nije mi uspelo baš, dobio sam neku prokletu avliju, a nišanio sam bar na drini ćupriju, jbg.

16. Nešto si previše smiren večeras, baš sam bio poprilično siguran da dobijam blago izirititan post od nekih 35 redova

17. Hahahah jeste biće tako neće nam lpul spakovati 3 gola u prvom, neće

18. Drugari, je l zna neko šta je Partizan sinoć uradio u LE? Bio na poslu, a nema ništa na Live Score da piše, jbg...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.