FK Crvena Zvezda

1. Јој срамта велика џаџа

2. VID FENDERA NAPISO RUSKI ROMAN OD POSTOVA

3. NEK DIGNE RUKU KO JE PROČITO OVAJ FENDEROV POST ŠTO JE LINKOVO

4. :дигно руку:
    Скроз ок пост иако је рат и мир пост, гробари јопет тролују.

5. bolece jos jace kad zvezdana uspostavi negativni rekord u kupu prvaka
    rip istocnoevropski nogomet
    ali fendere, jeste kiselo jer ste se u misije rupu zaboli, kao bravo bravo zvezdo a zapravo suze se liju same. Blamcina. ne kazem da bi paco proso bolje, prosto se namestila šega i šala na vama, nista spec

6. џааџаџаџ ћути кики

7. Iskreno se nadam da će u budućim utakmicama imati normalnije nastupe, možete zamisliti kako nas gledaju sad, eto onaj novinar sinoć Francuz kaže sa kim su ovi igrali kad imaju 30 utakmica bez poraza. Šta evropski klubovi misle o našim fudbalerimai fudbalu kad Crvena zvezda uzme titulu ili slično, neće niko doći ni u ludilu da kupi igrača ili nešto. Baš nam kanale ceo fudbal.

8. ДОБРО ДОШАО НАЗАД!

9. Искрено се надам да Бомби трола сад ипак

10. Pozdrav bombas, iskreno mi je drago sto si se vratio prijatelju

11. Мир Божији Бомбаш се врати!!

12. Очекивао сам те синоћ. ;)

13. nisam došao nazad, samo sam hteo da ispratim ovo i odoh, i da najebem vam se majke krvave za banovanje grobara pička li vam materina žvalava. Odjava.

14. Па сам је божо крив поз бро наврати јопет имаш снајпер мод уживај!11

15. bombas
    Iskreno se nadam da će u budućim utakmicama imati normalnije nastupe, možete zamisliti kako nas gledaju sad, eto onaj novinar sinoć Francuz kaže sa kim su ovi igrali kad imaju 30 utakmica bez poraza. Šta evropski klubovi misle o našim fudbalerimai fudbalu kad Crvena zvezda uzme titulu ili slično, neće niko doći ni u ludilu da kupi igrača ili nešto. Baš nam kanale ceo fudbal.

то вас не дотиче јбг ви ће те српску децу и даље продавати шиптарима јебо вас Рамадани по сред пркна

16. и вокри по сред пркна исто

17. Хулк
    Bohore, utisci?

Nikad mirnije nisam odgledao utakmicu. Cimao sam se u par navrata preko dana kad se setim da idemo jebenom Psžu al kad je krenulo lagano bilo znali smo da je to to
    Nisam čak ni udario stolicom druga koji je uplatio 7+ u singlu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.