Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Кад играмо са Ливерпулом?
гостујемо 24.10 у 21 сати
домаћа 6.11 у 18 55
Najlepse od svega je sto nas Zvezdan sedi barabar, oci u oci, sa Al Kelaifijem, koji vedri i oblaci evropskim fudbalom, pa smeje se finansijskom fer pleju, a da ne moze sa Terzicem namestiti jednu utakmicu
Nađi odgovarajući subjekat.
___________ bombarduje inboxe svetskih medija.
A) Timotije
B) Bombaš
C) To je ista osoba
?
Ух тешко питање...
https://i.imgur.com/ziymUMm.jpg
HAHAHHAHA
https://sport.blic.rs/liga-sampiona-2018/vec-napusta-zvezdu-cetiri-premijerligasa-ozbiljno-zagrizla-za-centarfora-crveno-belih/xbg1bp2
oprobana taktika.hoce ga englezi,pa ga uvale kinezima.opet ce on u kinu.
ako ga nekim slucajem uvale u englesku,onda ga u junu vracaju za duplo manje para.placen sada milion ipo,znaci englezima ide za vise od toga.u junu za milion nazad i bice za neku taksu.
posle toga karagandi.
naduvaju mu cenu u marketinški jakoj ligi i zavaljaju kinezima.a ovi kupuju sve sto dolazi iz evrope.i ne pitaju za cenu.sto je okej.podizu nivo kineskog fudbala.i svima lepo.jos kad bi tradicija mogla da se kupi.pa bi to mozda neki avanturista i pogledao na tv.haha.kakve lozane.
saznajem da nije jedini koga nude na prodaju, bukvalno nude 10 igrača, izgleda znaju nešto što mi ne znamo..
molba za nekog ko ima veze u Ljutice Bogdana, ako može da mi se uposli jedna grtalica i freza na zatrpavanju rupe, da ne stoje džaba, delimo pare pseto možda?
Сазнајем џаџааџ
Више се Звездом бави гробље него УЕФА и Интерпол. Лололо
Лепо ја рекох, док гробље тера лисицу (Терзић), истераће вука (Вучелић) и дивљег вепра (Вулетић), а можда и хијену (Кокеза).
Из Звезде на зиму највероватније иду Крстичић, Срнић и Милић, можда и Боаћи, али не верујем да ће неко да га купи. Борјан и Стојковић остају до краја сезоне.
odakle ti te informacije?
Не зна се који је бољи играч од ових што иду, мислим Милић срцем играо, Срна мајстор, Крста мозарт, ал добро..
Како одакле? Истичу им уговори на лето. Срнић је скоро добио дете па је пролонгирао одлазак за 6 месеци, а уговор је продужио до јуна 2019. да не оде из Звезде као слободан играч. Крстичић исто иде у јануару, има неколико понуда, зато су доведени Чаушић и Јованчић. Милић није у првом плану, не знам шта није јасно.
samo pitam da li je to tvoj zakljucak ili ima nesto zvanicno.
Ако неко од гробља очекује случај Скендербег, па и случај Олимпика из Марсеја из 1993. године, то одмах да избије из главе. Већа је вероватноћа да настрада неки фудбалски менаџер или неки функционер ФСС-а, него Звезда или било ко из Звезде.
Скендербег је намештао годинама уназад у Европи, али и у Албанији, а већ су једном били избачени из Европе због намештања, и то пре две године. Скендербег је новокомпоновани клуб (типа Обилић и Лудогорец) и нагло су уз Кукеши напредовали и били доминантни последњих година, а најпознатији албански клубови: Динамо Тирана, Партизани, Фљамуртари су пали у запећак. Скендербег је годинама таворио у нижим ранговима и играо повремено у првој лиги. Они су 2010. године тек у баражу изборили опстанак, а већ следеће сезоне постали прваци. Добро, јесте то албанска лига, али баш толика нагла промена за провинцијски клуб није баш уобичајена.
Jeste, evo grobare bas boli kurac da ocekuju bilo sta vezano za tu kriminalnu druzinu iz rupe. Sta je trebalo da se obavi, obavljeno je izuzetno profesionalno i istinito. Samo cekamo sledecu namestaljku ili kradju u domacem prvenstvu, ode pismo za Uefu odma hahahahahahaha.
Јој мајко иде писмо за УЕФУ шта ћемо сад јаооооооооооооооооооооооооооооооо авајјј
Vratio se bombi :D