FK Crvena Zvezda

1. аџаџаџ замислите мржњу коју бомби сада осјећа када звезда баскет звезда фуца па бомби преживи нам џаџаџа

2. da ne otkazujem kurvu

3. немој тако о сопственој жени брате није лепо

4. Ti ako daš sliku tog tiketa gde si stavio 100e na 7+ ja ti ga lično isplatim

5. Taman se jedan rasni povukao s ove teme, došao vuzi.

6. Redovnog indijanca moramo imati izgleda.

7. trazim ban za Vuzija zbog vredjanja porodice

8. da vidimo Profa sad

9. јој бомби

10. mrs govno maleno ne obracaj mi se

11. Ako vuzi ne bude banovan na minimum 10 dana, sledi najveci shitstorm u istoriji

12. kako zvezda gubi lopte cudi me da nije 7 do sad

13. боммбиии немој да те присећам на твоју ружну прошлост :))))

14. Nije lijepo ovo za zenu jbg pogotovo kad znas da je ozenjen lik ..

15. trazen je duzi ban od moderatora Cegi, da vidim koliko su dosledni u uklanjanju prostaka s sajta ili je to selektivna pravda

16. Ајде Бомбаш не једи говна љеба ти. Да се за ово добије бан, па треба угасити сајт исте секунде, немој дијете бити.

17. za ovo ide ban, nema druge, prostacima nevaspitanim nije mesto u kultivisanoj raspravi

18. Ne jedi govna i ti, i treba da dobije ban kad je neartikulisan, bombaš puši kurac masan bombaš zar nisi otišao sa sajta hahahah bombaš botino sve je to ok ali ženu da mu pominje je preslepački svakako

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.