FK Crvena Zvezda

1. Treba da dobije ban jer je slepčina ispao a ne jer je neka uvreda.

2. 1 dan? Ok, lepi moji

3. Е Боже сачувај, запалите свијећу сајту.

4. ipak selektivna pravda sto se tice navijaca zvezde, svaka mi je zlatna, svaka

5. Ај не сери и ти, помено ти неко жену на вукајлији ајмо дизат' револуцију. АААААААААААААААААААААААААААААААА па није је убио бог те јебо.

Океј, фатаћу и ја принт сваки пут кад Бомбаш извријеђа некога или опсује, па нек за сваки принт добије 1 дан.

6. џаџааџ бомби љубавииииии

7. бануј ме ја сам делијаш ја вређам бомбијеву шену плизић не могу овако мора правде постојат

8. Eto sad ste ga opet oterali sa sajta mrš u pičku materinu

9. Taman je došao i sve je bilo kao nekad i barabe jebene ga oteraju

10. Ma doći će Bombi opet sig

11. ту је снајперише бриге без чим прође 7 плус овај данас враћа се да нам набије тикет
    у уста

12. ko se seca od starijih ovde, bio je neki turnir cini mi se druga polovina devedesetih, zvezda je igrala u onim dresovima belim sto su imali dve velike zvezde na ramenima, cini mi se ona generacija sa njegusom, turnir je bio neki srednji fudbal, ne ni mali ne ni veliki tipa 6 + 1 se igralo na travi, a golovi nisu bili ni rukometni ni ovi pravi

13. БОГА ТИ ЈЕБЕМ ОПЕТ
    БОРЈАААААН

14. а сад гледам онај први пеналтик, па судац иза стоји не види као пенал ее пао Мане ауторитет ајде, а Борјан по ко зна који пут доказује да је најбокљи голман звезде у последње време.

15. mora mane da ga da

16. пази ову одбрану два играча назад

17. Mislim da je Borijan ovim nastupom zasluzio da bude kanonizovan za zivota. Crveno slovo.

18. Za debele pare će otići de be le

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.