FK Crvena Zvezda

1. Liverpul i PSZ su medju 10, ako ne medju 5 najjacih evropskih klubova u ovom momentu. Napoli medju 15-20. Nemamo cega da se stidimo. Odigrali smo bolje nego protiv PSZ-a i pregrmeli smo najgore. Sad ih cekamo na Marakani. D

2. Petar Pan Pezo$
    ko se seca od starijih ovde, bio je neki turnir cini mi se druga polovina devedesetih, zvezda je igrala u onim dresovima belim sto su imali dve velike zvezde na ramenima, cini mi se ona generacija sa njegusom, turnir je bio neki srednji fudbal, ne ni mali ne ni veliki tipa 6 + 1 se igralo na travi, a golovi nisu bili ni rukometni ni ovi pravi

https://www.youtube.com/watch?v=oorOtqPhAbI

3. Gobelja brat imao dabl dabl- 10 faulovana Šaćurijem, 10 izgubljenih lopti

4. svaka cast za snimak.
    ne mogu da nadjem onu naslovnu iz tempa kada stankela i perica, 2 dilera deviza poziraju

5. Gobelja brat imao dabl dabl- 10 faulovana Šaćurijem, 10 izgubljenih lopti

И 12 псовки. Трипл-дабл!

6. Остаће тек комшија мали

7. Kolika je ludnica bila na severu tokom prvog poluvremena na toj utakmici sa slavijom, baš mi je u dobrom sećanju ostalo to poluvreme.

8. Ali ok prozivkica nema tu šta.

9. Meni je najjače kako vam se uvek lepo opusti čmar kad primite prvi gol, ovakvu ljubav prema kari još nisam video :) pitam se da li ste povezali tri uštopovana dodavanja za celu utakmicu, hahaha

10. A inače ovaj Vuzi dečko je totalni promašaj.. bukvalno izbegavam teme gde on "diskutuje".. ne znam dal kapira da ove njegove kvazi forice uopšte nisu interesantne okolini.. vrlo je naporan, kad ga vidim na nekoj temi imam utisak da je tema isečena makazama u dužini njegovog posta, ono fali minut filma, pa se opet nastavlja

11. I ima tu neku daunovsku gravitaciju, kao da pokušava da uvuče celu Vukajliju u daun

12. A inače ovaj Macak u cimama dečko je totalni promašaj.. bukvalno izbegavam teme gde on "diskutuje".. ne znam dal kapira da ove njegove kvazi forice uopšte nisu interesantne okolini.. vrlo je naporan, kad ga vidim na nekoj temi imam utisak da je tema isečena makazama u dužini njegovog posta, ono fali minut filma, pa se opet nastavlja

13. Meni je najjače kako vam se uvek lepo opusti čmar kad primite prvi gol, ovakvu ljubav prema kari još nisam video :) pitam se da li ste povezali tri uštopovana dodavanja za celu utakmicu, hahaha

ono buraz, da igrate i vi ligu sampiona il makar ligu evrope, pa bih i skontao zajebanciju
    al dok vas prska surdulica po faci, ovo sto si rekao je na nivou lika koji ljubavnika svoje zene zajebava da mu je mali kurac

14. Мачак волим те :)

15. Hahah jaooo.. kao da je sad Zvexda po kvalitetu iznad Partizans.. jedina fora je što ste vi motivisani državnim parama, a Partizan trenutno deluje kao raspala pajdomančina koja žicka kintu na štajgi... u derbiju se videla vaša nadmoć.. kako mi iduckate na..!!! Igrao je i Partizan LŠ pa se to nije mazalo na vaše musave face u meri u kojoj vi to pokušavate da uradite nama, i da su makar te provokacije uzele u obzir i realno stanje stvari, možda bi i bile donekle prihvatljive, ovo je klasično jedenje govana za male pare i zato sam prinuđen da vam se slatko popišam u usta

16. Kažu da je Klop za revanš na Marakani spremio koreografiju koja je u sportskom žargonu poznata i kao petarda, evo već se sladim prizorima Firminove sperme po Borjanovoj faci

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.