Šta je tu je, uđosmo posle 20 i kusur godina ko muve bez glave u tu Ligu šampiona, videsmo da nije bauk ali treba još masa toga da se radi
Borjan i Marin klase, Gobelja odigrao kapitenski iako imao par propusta.
Sledeće sezone ako ostane 40% ove ekipe tj. ove ciganšture Savić, Gobelja itd što znaju šta značenje Zvezdinog dresa biće do jaja. Fokus samo na Ligu Evrope dok ne skupimo iskustvo pa posle svejedno
Razočaran nisam, znao sam da neću biti ni na početku, četiri gola ekipama koje vrede 2.5 milijarde evra dosta je za sad, gledajući u kakvoj ligi igramo
геодетски завод србије да направи линију хаха
ДА СИ У ПРИЧИ ЗНАО БИ ВУЗИ
https://www.youtube.com/watch?v=mWL_OhWPS_g
https://www.youtube.com/watch?v=FR-vxhCZKP0&ab_channel=FCRedStarBelgrade
Без Павкова, Стоиљковић у навали, тако је бар најављено, волио би бод бар дузмемо, Наполи је звер.
Sanjao sam tačan rezultat, ne pitajte ništa kvota 33 xD
Уплаћуј
Pa sta si sanjao koji kurac?
па вероватно 2-2 отприлике та квота
1:2
НАПОЛИТАНЦИ БОЉЕ САМИ СКРИВИТЕ ПЕНАЛ У 96. МИНУТИ НЕГО ДА ВАМ МИЛАН ПАВКОВ ПОСЛЕ ТЕКМЕ ИЗДРКА У ВЕЗУВ, ОНДА СТЕ ГА НАЈЕБАЛИ
0:1 БЕН ДАЈЕ ГОЛ ИЗ ПЕНАЛА У 96. МИНУТУ
Užas nam je postava, protiv Vojvodine bi se mučili, najebali smo, nek nam je Bog upomoć.
Trnu mi jajca
па да ај један пораз мање више хехе
ето ето ај уздравље до псга
Koji kurac...zakasnim 10 min...ajmo bre!!!!
Koliko ja vidim ovi će nas odrati, jebiga.
ма одбрана лоша ал жабати су лво има да нас пунд
Ma odbrana je katastrofa
Neka puknemo i 5:0 samo da neko rasturi vaginu Hamšiku odvratnom...
Okrećemo ovo u drugom lagano.
Šta je tu je, uđosmo posle 20 i kusur godina ko muve bez glave u tu Ligu šampiona, videsmo da nije bauk ali treba još masa toga da se radi
Borjan i Marin klase, Gobelja odigrao kapitenski iako imao par propusta.
Sledeće sezone ako ostane 40% ove ekipe tj. ove ciganšture Savić, Gobelja itd što znaju šta značenje Zvezdinog dresa biće do jaja. Fokus samo na Ligu Evrope dok ne skupimo iskustvo pa posle svejedno
Razočaran nisam, znao sam da neću biti ni na početku, četiri gola ekipama koje vrede 2.5 milijarde evra dosta je za sad, gledajući u kakvoj ligi igramo
Bravo Zvezdo!