Prijava

https://i.imgur.com/kdjA14U.jpg

Negde posle 2. svetskog rata skupiše se Četnici i rešiše da osnuju fudbalski klub. Češljaše se na stranu ta beogradska manguparija.
Za simbol uzeše petokraku i krstiše ga Crvena Zvezda, sve u ime monarhije i kralja.

Šta vama stojinu grbu druže ahahha

Stvarno si prejaka glava to ne može niko da spori

hah sta nam stoji u grbu, ponavljam jos jednom da mi ne pokusavamo biti ono sto nismo

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ

Баш одличан си бомбаш, будите онда стварно то што јесте, хрватски клуб. Није одавно тајна да сте пресељени из загреба.
Звезда је клуб са комуњарским именом али је српски

А можеш и другом логиком да се руководиш а то је да те боли ђока како је настало име партизан и шта представља, ко је све играо и да престанеш да кукумавчиш како сте угњетавани а у управи ти седи задригли вулета, тренер ти је Саво интелигенција а највећи идол вам је црногорски сепаратиста и тренер коме су спс-овци отимали играче, па је увек имао најбоље у ростеру а који је иначе појебо репрезентацију где се показало колика је незналица мистер Дуло Вујошевић дервиш.

Што бре толико волиш да кењаш по звезди и свађаш овај малобројни народ по удбашком принципу. Што бре не јуриш неке рибе?

ribe mene jure, poklanjaju mi slatkise bez zezanja.. jos otkako sam shvatio da mogu imati, pa skoro svaku koju pozelim nije mi neki trip da se bavim time... vise volim da sam socijalno angazovan

Bombi čestitate Titu rođendan vidim...

Buljo ajde odjebi pička ti materina prostačka

bombas je autisticna osoba

kladim se da kad neko prospe sibice ispred njega za manje od sekunde kaze broj koliko ih ima. Samo sto promasi naravno ne bude ni blizu, tako da je vise neki daun autizam

бомбаш јесте аутистична особа али ипак је за поштовање то што је и поред менталног дефекта успио да ожени најљепшу курву у селу. То што она скаче по официрском курцу док он мазохистички бивствује на Вуки је већ друга прича, ал шта да се ради.

А свакако је интересантно и што каколд бомбито може да састави више од три реченице овдје иако је преизражено глуп и није потпуно савладао читање у себи.

Nego mali buljo, da ponovim
sta ti dodju ova teta i ovaj cika
https://i.imgur.com/3DfPgnh.jpg
https://i.imgur.com/VVhcxYJ.jpg