Prijava

ljomber, prosto jednom recju naprednjak

poceo sam da gledam nesto posle tog crvenog.zvezdini igraci ,a posebno ben su padali u 16 kao da im ovi lome noge.miloje u onom navijackom dresu se zalece,protestvuje onako sabanski.neko da ne zna ko je,mislio bi da je neko pustio nekog matorog navijaca na klupu i sada taj matori navijac hoce da se prokurci pred mladjima,pa se nesto non stop kurobeca.generalno debilni protesti cele klupe posle svakog nepostojeceg faula.u finalima svetskih prvenstva se za jace startove nije protestcvovalo tim intenzitetom.suduva je teska grupa gradjana.kada gledas marina kako igra te socijalne utakmice,slobodno covek moze da pomisli da je to ronaldinjo iz najjacih dana.

Gobelja psihijatrijski slučaj

О звездо звездана, оо курво јебана

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

strasan,ali izgleda da ima pola mozga.u formi,dobar igrac,traze ga svi i nude pare,a on ce u zvezdu da igra po oranicama i na kraju da oprosti barem pola kinte.

Strašan igrač za našu ligu ali u jačim evropskim ligama može da igra samo za Osasune i Verone. Verovatno mu puca kurac da se cima i bori za opstanak, pa je rešio da se vrati u Bg i da do kraja karijere osvoja titule sa pola gasa i da igra evropu jer je ovo es en es Srbija, a Zvezda je es en es klub.

Jbg otišao je kad je bilo rasulo. Lalat ludak bio trener, Gavrić copina standardan igrač, a Terza ga držao na klupi jer nije hteo da potpiše ugovor. Sad je Miloje gospodin trener, može da igra uz jednog Marina, a Terza deli evre ko da su njegovi. Boli ga kurac.

ili je tekst prepumpan.svi ga traze,milioni se nude,a njemu srce crveno belo i dolazi u zvezdu.i u besiktasu bi igrao u evropu,ali on kao nece.ustvari ga niko nije ni zvao,pa on odlucio da ide makar negde.ili stvarno ima pola mozga pa odbio navodnih 2 miliona iz kine.
samo nemojte onu spiku da nije sve u kinti.da ima 35 godina i da mu se vise ne zivi,a kamoli igra,razumeo bih zasto hoce u zvezdu.jos malo da se rastrci i pojebe kurvi po splavovima sa saigracima posle svake pobede u utakmicama gde drugaciji ishod ni teoretski nije mogao biti.

napred zvezdaleeee

3 0 vas tuce hjk

Pa sigurno da je prenapumpano. Sad ispada da svakog igrača iz Evrope prati jedan kineski, jedan arapski i jedan turski klub. E sad obično pišu Trabzon, sad verovatno ubacili Bešiktaš malo da prošaraju. Verovatno mu nudili nešto malo više od Zvezde i ovaj prelomio da se vrati u Bg. Blizu mu društvo, porodica, splavovi itd.

samo nemojte onu spiku da nije sve u kinti.da ima 35 godina i da mu se vise ne zivi,a kamoli igra,razumeo bih zasto hoce u zvezdu.jos malo da se rastrci i pojebe kurvi po splavovima sa saigracima posle svake pobede u utakmicama gde drugaciji ishod ni teoretski nije mogao biti.

Ne znam brt, ja stvarno verujem da nije sve u kinti. Pogotovo kad ćeš da dobijaš 600000 evra naredne tri godine. xd