Prijava

I da se osvrnem na avangardne komentare, da ne ostanu zapostavljeni. Prosto obožavam ovo prozivanje "vi ste govna jer za vas navija Vulin i Gordana Uzelac", za koju nisam čuo u životu do danas, od navijača Partizana među kojima su i krme debelo Ivica Dačić, Marko Bulat i naravno legenda Miša Tumbas.

Porediti Mišu Tumbasa i Vulina može samo neavangardni cigan uplašen od knjige.

Sećam se kad je Miša Tumbas inače političar u stranci koja je na vlasti, u svojim blogovima širio mržnju prema drugim etnicitetima, verama, prozivao ljude iz sopstvene države koji ne dele njegovo mišljenje i to sve dok je bio obučen u Partizanovu majicu... a ne ček to je ovaj

https://i.ibb.co/Qc6D6Pv/Screen-Shot-2019-07-31-at-17-06-25.png

hahah jebote, pa imaju li oni koga normalnog... nisam pun predrasuda niti iskljuciv covek, ali sve vise verujem da je za tu sns-zvezda-ceca-informer-pink pricu potreban posebni mentalni sklop

Kakve mi panjeve imamo u odbrani...

Zanimljivo da ste prećutali za Dačića, koga sam prvog spomenuo i koji je političar između ostalog, i da ste se odmah uhvatili da poredite Tumbasa sa Vulinom koga sam spomenuo uz kurac jer je onako retardiran legenda navijača Partizana. :)

Porediti Mišu Tumbasa i Vulina može samo neavangardni cigan uplašen od knjige.

Bolje i to nego da sam avangardni borac za pravdu koji slobodno vreme provodi na humorističkom sajtu tako što kači slike porodice nekog retarda iz Bosne koji po godinama sin može da mu bude.

ajde bezi u kurac retarde

БОМБАШЕВА ЋЕРКА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

Ipak si ti previše glup da uđeš u raspravu sa bilo kim ko nije Čika Bolja jbg.

jeste, a ti si pametan. Ajde bezi u kurac dosado

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

Jel morate i ovu temu da upropaštavate?

Niste smeli ovo da dozvolite, nespretni finci vas pobjedili

Očajna partija,ali prolazimo svakako.

ne znam odakle ti taj podatak za te pare,ali je to bukvalno sica.to bi za godinu dana uzeo bilo gde.minimum toliko.ukoliko postoje druge unosnije ponude,a on hoce sa 29 godina da se vrati u zvezdu,onda stvarno mislim da ima pola mozga.
ukoliko nema druge ponude,onda je ok.ovde jednu sezonu odradi,pa ode u neki al ahli ili gde vec.lik je neosporno dobar igrac.ali odluka da se sada vrati u zvezdu je korak unazad.nasa liga je za ljude koji ne vole da treniraju niti ih nesto preterano zanima fudbal.moja neka logika je igra u jacim ligama dok te traze.do nekih 30 i nesto,pa kada ti dojadi,dodjes vamo na lagane treninge i jos laganije utakmice.i to sve maltene pola godine.drugu polovinu godine ladis.liga za smanjivanje intenziteta treninga.polako se navikavas na manje treninga i zavrsetak karijere.

Pa 600k godisnje....to je 50k evra mesecno, jbg za srbiju americki san, a imace jedan ofrlje trening dnevno i igrace protiv igraca koji ce naspram njega izgledati kao da idu u osnovnu skolu...plus slobodan igrac verovatno ce i u kesu dobiti nekih 200-300k

A odbio je one kozojebce iz ko zna kakvih emirata i saudijskih arabija...to bas debil treba da budes tamo da odes

A i eno demantovao je da je uopste i razmisljao da se vraca, kaze u ovom trenutku ga samo italija interesuje