Prijava

nije moguce uzeti u srbiji 600 hiljada godisnje.ako sam ja dobro razumeo to je za 3 godine.te pare preko uzima za godinu dana.nije se jos desilo da su igraci zvezde i partizana uzeli sve pare predvidjene ugovorom.mozda oni koji igraju za do 2 hiljade evra mesecno.od tih 600 bi parem trecinu morao da oprosti.ako ne i polovinu.
kozojebci imaju para i ne zale ih dati za kojekakve.u svakom slucaju je bolja kina.nek bude i druga liga.
u najboljim godinama te jos traze u italiji,a ti zelis da se vratis u zvezdu.ipak nije lik moron,pa ce jos tamo da suta lumbalo.

Ne bre. Šesto hiljada godišnje su pisali. Čitao da je imao neki baš skroman ugovor u Đenovi za igrača te klase i Seriu A. Oko 300000.

Što ne bi bilo moguće kad jedan Bambi Tošić ima 700000-800000. Marin valjda ima milionče. Milijaš je imao ugovor od 350000 godišnje kad se vratio iz Vulverhemptona, a tad je Zvezda bila u kurcu sa finansijama. Jebem li ga, uzeli su sad dobre pare od LE i LŠ tako da ne verujem da bi dozvolili da se ciganišu.

Iskreno sam očekivao da se vrati jer je Verona kurac ekipa koja će da se bori za opstanak, a sa druge strane ovde bi igrao Evropu za slične pare. Mada opet... Seria A, dobre utakmice svake nedelje, igraš protiv Juventusa, Milana, Intera... Ima to realno više čari čak i kad igraš za jebenu Veronu od mečeva protiv Mačve, Radnika iz Surdulice i Inđije.

mislim da je to proseravanje.jel ima neki zvanicni podatak za te tvrdenje?

marin ima 800k i bambi isto....mislim da ih jos par njih ima tako 500+
pa svi ovi stranci crncuge ''brazilci'' po nasoj ligi igraju za te pare 500k+...kolko od toga stvarno dobiju pitanje je....

ovom su nudili 500k godisnje plus pare na ruke jer je slobodan igrac

al kaze da nije uopste ni razmisljao, ponudili su mu i rekao je da ga samo italija zanima u narednih par godina....

a 300k godisnje je bas smesna cifra za kalco ako je stvarno toliko imao.....tolko imaju jebeni treci golmani

malo sam tu nesto guglao,pa naleteo na terzin intervju iz 2016te gde kaze da u zvezdi niko ne uzima vise od 20 soma mesecno.doduse,to je bilo pre 3 godine.moguce je da se nesto promenilo sto se tice placanja zbog evrope i to,ali mi je tesko da poverujem da su poceli da daju plate 4 puta vece za 3 godine.

ovo je ko kada vucic prica kako se ovde radi za 500 evra.
ovo ti je najblaze receno sumnjiv izvor.

Okk, zaradjuju 30k evra godisnje onda...

ne kazem.mozda sam i pogresio.samo sto bas i nema nekih dokaza za to.sam terza kaze da je najplaceniji igrac zvezde imao 5 soma evra kada je on dosao u klub.nisam upratio,mozda su se drasticno povecale plate,pa sada tuku para ko da igraju u ajaksu.
ajaks kao primer jer su im do pre par godina bile plate limitirane na do milion godisnje.

Boaci ima platu od 1.300.000 evra plus bonusi, isto koliko i Marin. Kafu i Causic imaju po milion evra tacno. Ivanic isto igra za milion evra, ali su za njega dali milion ipo.

U Partizanu navise ima Tosic, 800 hiljada.

Nemaju ne preuvelicavaj toliko jbt kako je tuzno kolko si zatrovan...bambi ima 800k on je najplaceniji u ligi, marin 700k.

Pa secam se jos dok je igrao zigic u zvezdi, najplaceniji je bio sasa ilic sa 27k mesecno, pa posle njega ziga valjda 20k...a kad je to bilo pre kolko godina jos...a daleko je vise od terzinih 5k...to on oce da kaze kako sve procvetalo otkako je on tu.

A Ailton onaj debeli promasaj je imao preko 50k mesecno u ono vreme

I da su sve ovo lazne informavije barem ih ima na sto mesta na netu...ove tvoje cifre su samo proizvod tvog bolesnog uma i izmisljotine...on kao zna bas tacno koliko imaju

ovo su ti zvanicne informacije iz Zvezde jebeno haha

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

Pa koji razlog imam da lažem za plate igrača ove naše tužne lige? Mislim da je Marin potpisao na više drugi ugovor ali nisam siguran za to. Za ostale sam siguran 100%. Jbg to su podaci koje moraju da objave, e sad šta oni od toga daju Terzi ispod žita za ugovor jebem li ga.

malo sam tu nesto guglao,pa naleteo na terzin intervju iz 2016te gde kaze da u zvezdi niko ne uzima vise od 20 soma mesecno.doduse,to je bilo pre 3 godine.moguce je da se nesto promenilo sto se tice placanja zbog evrope i to,ali mi je tesko da poverujem da su poceli da daju plate 4 puta vece za 3 godine.

Bilo je čini mi se dve godine ograničenje za igrače da ne plaćaju više od 300000 godišnje od one titule sa Stojanovićem. Posle su razbili kasicu sa Donaldom, Kangom i La Talekom. Ipak je tržište otišlo u kurac sa transferima poslednjih par godina. Neće nijedan kvalitetan fudbaler da dođe ovde i da oprosti dugove na kraju, a sa Kaduima, Saviima i Aval Isasima ne može ništa da se uradi u Evropi.

Kafu i Causic imaju po milion evra tacno.

Imaju možda u Bordou i Tuli. Proveri bar ko još igra u Zvezdi pre nego što slažeš.

haha jebote, pa oni su sami objavili te cifre, ne mogu sad da trazim... samo na plate u prethodnoj godini su potrosili preko 39 miliona evra. Radna zajednica i administrativci nisu dobili plate preko 5 miliona evra da jebe rak raka, verovatno i manje, dakle oko 35 miliona evra daju za plate. Imaju valjda 38 igraca pod ugovorom
https://xdn.tf.rs//2019/06/25/zvezda-izvestaj-830x0.jpg

pardon slagao sam, nije evro 100, nego 117, znaci oko 15-16 % manje, svakako preko 30 miliona evra samo za plate fudbalera...
jel moguce jebeno sami kazu i objave i nadje se idiot koji prica drugu pricu?

Evo ti zvanični finansijski izveštaj revizora. To je tu negde. Za nijansu se razlikuje od ovog tvog ali ipak nije avangardno pozivati se na Telegraf.

Troškovi zarada, naknada zarada i ostali lični rashodi - 33353945 evra za 2018. godinu

Toliko bi trebalo da bude u evrima ako se nisam izjebao. Interesantno, više nego duplo od 2017. kada je bilo 14661127 evra. Znači nisu samo plate nego i dugovanja igračima i jebem li ga šta se računa pod ličnim rashodima, verovatno plaćanje smeštaja. Neka bude kako kažeš pet miliona na radnu zajednicu, znači sve skupa administracija, ekonomi, vozači, pomoćni radnici i treneri ostane oko 28 miliona. Ne znam tačno koliko ima igrača pod ugovorom pa neka bude ovo tvoje da ih je 38... Dakle to je u proseku cirka 700000 hiljada evra po igraču, skroz nerealno.

Zvezda je preuzela Grafičar 2018., pa neka ode i kod njih na plate radne zajednice i igrača bar osam miliona, pa i tih dvajes miliona kad se podeli na 38 igrača bude prosek oko 500000 što je opet nerealno ako se zna da su najplaćeniji igrači Borjan, Boaći i Marin i da od toga samo Marin ima sigurno milion godišnje. Ajde tu su i premije i bonusi ali mora da ima još neki trošak.

Voleo bih da čujem šta još može da uđe ovde u rashode ako nekom nešto pada na pamet.

I da... Nigde nema podataka da su Čaušić i Kafu imali po milion tako da ponovo kenjaš, Bombi.