FK Crvena Zvezda

1. Па која је сврха уникантог фонта ако би га свако имао за сваку глупост. Не кажем да он хоће да се спрда али опет чим се чува значи да није за све и свашта.

2. Требају ми пар ријечи, ево ти у пвт.

3. Evo ja sam našao font na netu, koji lagano mogu da skinem.

4. Kakva je ono koregrafija, jebote? Ko americka zastava...

5. Vidi stvarno, mamu mu jebem. Pijan sam malo, sporo razmisljam.
    Jos posle tekme bio Lukasov koncert ovde u Cacku. Kuces lepse...

6. Јебач, да ми одиграш ти неки тикет по својој процени, па да ја одиграм све супротно, па да се испишам по кладионици... :) Шалу на страну матори, драго ми је што си опет промашио, и честитам свим навијачима Звезде, нека уживају у овој победи...

7. Brate, kako ja kazem, ti igraj kontra. Baksuz sam sto se tice toga.
    JEBATI KARATTIIIIIII!

8. Колико сам се смејао кад се Евандро унео мустафи у фацу :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/544555_3437050438681_1043087930_33289525_421299038_n.jpg

9. Evandro je brazilac. Sutra može da ode u Galatasaraj i da ti dođe u Bg da gostuje protiv tvoje Zvezde i da se pravi kao da vas nije ni bilo. Čisti plaćenici. Svi ovi i kod Zvezde i Partizana. Fudbal bi bio bolji da nema govana iz uvoza.

10. Он бразилац? Више ми личи на ресничког емигранта из бугарске..

11. MakaronMaster
    Evandro je brazilac. Sutra može da ode u Galatasaraj i da ti dođe u Bg da gostuje protiv tvoje Zvezde i da se pravi kao da vas nije ni bilo. Čisti plaćenici. Svi ovi i kod Zvezde i Partizana. Fudbal bi bio bolji da nema govana iz uvoza.

Ок, слажем се да нашем фудбалу не требају плаћеници, али стварно не видим какве везе то има са мојим постом... Само сам рекао да ми је било смешно, могао је то да буде и Касалица, Милуновић, Лазовић, опет бих се смејао због мустафе...

http://www.youtube.com/watch?v=JUmmORLmSyw

12. Hvala ti Zvezdo. Hvala ti Robi. Hvala vam igraci, divni ste. Nisam hteo pre meca da pisem nista, plasio sam se najgoreg, ipak, ispostavilo se da se za kup nema para, jelte? Necu mnogo da pisem, da sutra ne moram da ustajem sabajle zbog radi obaveza, otiso bih da pjem dalje... Ovako, hvala LJUBAVI!!!

PS: Utisak veceri, debeli klinac u partizanovom duksu koji ne moze da zakopca fantomku u krupnom kadru ! AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAH

Са Звездиног форума... Најјачи утисак реално :)

13. PS: Utisak veceri, debeli klinac u partizanovom duksu koji ne moze da zakopca fantomku u krupnom kadru ! AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAH

Umro sam kacam vido.

14. PS: Utisak veceri, debeli klinac u partizanovom duksu koji ne moze da zakopca fantomku u krupnom kadru !

HAHAHAHAHHAHAH ja se raspo kacam video to HAHAHAHHA

15. ahhahahaahahahahhahaha dobro ste me podsetili na debljanina valjda ce se naci slika na netu ovih dana :D

16. PS: Utisak veceri, debeli klinac u partizanovom duksu koji ne moze da zakopca fantomku u krupnom kadru ! AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAH

http://www.mondo.rs/v2/view_photo.php?id=585823
    Ево клинца, али нема оне слике у пуном кадру, то је за ваљање. :)

Иначе да не заборавим: ЈЕБИ ЗВЕЗДО!!! :)

17. OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEE, JEBI GROBAREEEEEEEEEE, JEBI GROBAREEEEEEEEE, PIČKE NAJVEĆEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

18. ИНДИЈААААААА ПАКИСТАААААААН

19. ЈЕБИ БИКОЊИЦЕ МАЛЕНЕЕЕЕЕ
    И ОПЕТ СЕ КУРЧЕ КАКО СУ БИЛИ БОЉИ ЈЕБО ИМ ПАС МАТЕР
    А ИНАЧЕ НЕРВИРАЛИ СУ МЕ ОНИ КОМЕНТАТОРИ НА АРЕНИ, ГРОБАРЧИНЕ НЕКЕ, САМО ПРИЧАЈУ КАКО СЕ ЗВЕЗДА БРАНИ, ПОВЛАЧИ, ОВО-ОНО, МА ЈЕПТЕ СЕ, ОЈЕБАЛИ СМО ВАС!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.