FK Crvena Zvezda

1. Baš si kulturan. To je ta pristojna grobarska Srbija.

2. reci DA za PANKERSKI PARTIZAN

3. avant-garde

jebeno se tu preganjaju kao neki tenkovi i traktori, a mese torte ovom što hoće da proda Kosovo...

4. Hahaha a dobro ovo je neistina ali svakako dobro dodvoravanje od strane tih novina

5. ne izmisljaju oni za dzaba, izmisljaju zato sto kapiraju da ciljna grupa (delije) guta ovu pricu, to su ti civilizacijske razlike... evo zamisljam da neko prodaje nama grobarima ovo, smejem se naglas

6. Sta sere ova budala jel razume neko

7. drago mi sto sam mrzeo zvezdu i cigojnere jos kao klinac

8. Pogledajte prelepe slike na fejsbul stranici kluba, igraci na transporteru marsiraju ispred stadiona.

9. ajoj majko mila ladan znoj izbija koliko se covek ne uklapa

10. бомбашеву жену јебемо на смену

11. moji obožavaoci, kako me samo obožavaju

12. Vukanovic klasicna buzdovancina, realno je samo tako i mogao da da gol

13. Ovaj debil ne moze nikad da iskulira kad ga nazovem kako se zove

14. haha masa nekih nebitnih likova me prati, a ja uopste ne znam ni ko su, doslovno ih zaboravim posle 8 sekundi, a oni spavaju i ustaju sa mnom u mislima

15. бомбашеву жена курва је са штајге

16. JEBI KARAJ PRDI

17. JEBI JEBI KARAJ PRDI

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.