FK Crvena Zvezda

1. Da je partizan dobar ne boj se.da se.ne bi pumpao. Ulaze se tamo gde se isplati picka vam materina glupa. Da dobijete svi po 100e od drzave ne bi vam bilo pravo sto.je zvezda u ls. Ja navijam za partizan u cetvrtak a vi se jedite zbog toga sto je zvezda.mudo da moze da igraci voze avione iznad beograda ako hoce.

2. Kad bude pao real na marakani ja cu napraviti inicijativu da zvezdini igraci u borbenim avionima nadlecu beograd citavo vece da ne moze da se naspavate za prvu smenu

3. Bombas cini ti se da sam ja nebitan ali obrnuto je. Ti si plajevina.i glup si ko kurac. Zao mi vremena sto.sam izgubio da te nazivam onako kako treba da se nazivas. Nepobediv si jer si svinja.koja neda svoj brlog nego mi smetas pa bi voleo da te nema na ovom forumu. Inace te ne bih udostojio paznje a eto i psihopata si koji.se ustremio na kadmog decka pa si sad poceo da se vadis.kako to nije nista.i da se iscudjavas kako se.bolja.primio a ni kako izgledas ne zna. Ti si sramota za ovaj sajt a kamoli nadalje.

4. kad pišeš nekoliko postova za redom, to je odlika nesigurnosti i nesnađenosti

5. Haha koliko se napio bergara :))))))))

6. Дајте сад Бајерн - Реал - Динамо - Звезда групу

7. dam ti kurčinu... majku li vam jebem naprednu platićete

8. Ogroman pozdrav mom velikom prijatelju bombiju o/

9. Ne znam da l je sajt imao veće i ljigavije govno od ovog šomija.

10. Sta mislite da li se trese bombas kao Ilija Pandurovic dok vice platicete

11. Da kojim slučajem nisu mazohisti koji to vole bilo bi tužno što nemaj više "mi smo igrali LŠ dva puta" kartu da odigraju

12. Veliki pozdrav Šomari, cmok. Ostale nesnađene pojave ne komentarišem.

13. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

14. Ima neko strim za ždreb

15. dobra mi ova prica oko tenka.nebojsa iz bg laze da je maketa,a vucic da postiji tenk i ispred borusijinog stadiona.
    lazu i kada ne moraju.

16. I meni je delovalo bezveze na pocetku ali kada sam video na fejsu igrace na njemu shvatio sam da je super zajebancija za slikanje.

17. bajern,totinhem i olimpijakos.
    mozda i lakse nego prosle sezeone,ali tesko ce do treceg.ne mogu oni ovde nikog dobiti.

18. Šta možda lakše jbt. Zilion puta lakše.

19. Bajern krš, Totenhem idealka za razbiti jer nisu navikli na divljake iz Srbije, i Olimpijakos.

Dobra grupa.

20. Pa niste vi barselona nego zvezda

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.