FK Crvena Zvezda

1. mozda je najcesca prica vezana za predake/porodicu/rodbinu da je deda bio junak,a cale jebac.moguce je sve to,ali ne u tolikoj meri.kao i sto svi u srbiji mogu da pevaju,tako su i svima sve sami junaci i jebaci u porodici.

2. Pa dobro, baš zato što nemam potrebu da vam išta dokazujem vam neću reći ime tog mog dede, ali sve je vrlo dobro dokumentovano i u pitanju je ozbiljan igrač lol.

3. Nije da imam potrebu ali sve je dokumentovano. Ma ne treba tetka teletine ispod sača vase salate i domace pogace mada mi je to omiljeno jelo.

4. Koji je ovo manipulator. Vide se geni tatko mora da je ponosan.

5. Симпатичан вам је овај провинцијалски локал-ексепшнализам, имамо и ми из ширег круга двојке то исто само мало боље

6. Pa kako ne čitaš presretaču prodobnije moje postove da bi video da ja osećam gnušanje ka tome

7. Prvo koristis engleske izraze a drugo si glup ko kurac. Trece secam se da si bio protiv bolje. Bezi odavde.
    Pravim cistku licimura i jajara. To ce vas nauciti da se ponasate na internetu kao i u stvarnosti a ne da se pravite mangupi. Za internet treba prirucnik i polaganje pa tek onda da izadjete na ulice. A moze da se uvede i da morate uz prisustvo caleta godinu dana. Stoko nevaspitana da vam posaljem vasu aktivnost roditeljima postom istukli bi vas prutom po guzici iako ste punoletni. Pogotovo je karakterisiticno majmunisanje za vukajliju. Na ostalim mestima uglavnom se ljudi ok ponasaju ali ovde nema granica.

8. Буди као Ноло.

9. Koji transfer jbt. Podseca na onog sto peva volim partizan crvene boje pa na kraju isto ovako vikne zvezda.

10. Nolo je hodajući transfer. Transferčina. Zamišljam one bogataše što su primorani da ga gledaju non stop po turnirima, nije ni čudo što ga ne vole.
    Znači danas za musave navija? Njihov red?

11. Jeftinije da odeš na gostovanje lol

B92: Zvanično – Zvezda odredila cene karata za LŠ, sa sezonskom 50% popusta http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=09&dd=01&nav_id=1585212

12. Бомбашева ћерка курва је са штајге

13. Hahah, nerealan si. Dali 100k evra uz obavezu da se zahvale naprednim. Da li si realan dečko uopšte?

14. Bombas procitaj pricu o bludnom sinu iz novog zaveta. Pa ne mozes se tako ponasati sto vam drzava dala manje nego ovim drugima to ce ti sve jedan pop reci na ispovedanju. Ja se nadam u crkvi jer nece biti zgodno za tvoju familiju kad budes lezao zbog bombaskog napada na prostorije fk crvena zvezda. Ako hoces da se nadjemo negde pa da me izudaras a ja da drzim ruke iza ledja da se dusevno rasteretis jer situacija poprima elemente ozbiljne psihopatologije.

15. moji obozavaoci, kako me samo obozavaju

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.