FK Crvena Zvezda

1. Овај приглупи бомбасх је бенигни тумор сајта, колико год да га шамараш курчином он је идаље ту јер је задњи трачак достојанства изгубио кад је присуствовао ћеркином букакију.

2. hahah zvezdasi na tvoju temu ni ne dolaze, ni ne primecujemo tvog komarca partizana, a ti ne izbijas sa ove teme, dokaz kolko te boli nasa velicina....mi smo anastasija raznatovic, a ti si muslimanka luna djogani i ljubomorna si na svoju nekad najbolju drugaricu

3. Nisi fer na 20 stranica smo diskutovali nešto deseto al igrom slučaja je bilo na ovoj temi tako da ti argumenti VAŠU TEMU NE DIRAM ne prolaze

Daj nesto jos za novaka imam temp čitamo te žena i ja i vrištimo

4. OJ ZVEZDO ZVEZDANA, OJ KURVO JEBANA

5. Možemo li jednom u ovom bednom životu da kažemo bez imalo ustezanja da kažemo da uzimamo zlato u nečemu u čemo smo jebeno dobri. Pritom da se potajno ne bojimo ko penzioneri uz uzrečice ćuti ćuti da ih ne ureknemo.

6. E jbg promašig temu ovo je bilo za Salovu ekipu al ajd.

7. jedini problem je sto je cava grobar.

8. HAhha secam se da su ga zbog toga pljuvali kad je dolazio u Zvezdu.

Klasican backfire post

9. Crvena zvezda kurva je sa stajge

10. A ćuj, kaj će partizanovac ćitat do kroatsku štampu, ne?

11. Zvanicna fejabuk stranica okacila tekst espresa u kome neki engleski novinar prica o manama novog pojacanja uz komentar "au ovo uopste nije dobro..."
    Kad je doveden uorava na osnovu par klipova sa jutjuba procenila da se radi o dobrim igracu ali sad je vec pitanje nakon te analize. Najbolje da se on vrati nazad a oni nama pare da ne rizikujemo. Naprednjacka bagra dala deci da vode internet stranice jos nisu samo bastovane uglavili negde.

12. sasvim legitimna prica jer sve probleme Partizanu pravi rodbinsko-kumovska linija Ceferin, Stankovic, Acimovic. To je javna tajna. Rupa vrca od fasizma, jebene tenkove parkiraju i nikom nista, a nas jebu ko suznje.

13. i to zbog ciganceta donalda

14. Uvezsi dosudjen penal na 17 metara. A zatim je golman napravio penal 3 minuta kasnije ali to nisam video jer je zamrzavalo. Jebem li vam majku cigansku.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.