FK Crvena Zvezda

1. skocimis, kakav komentar imas na ovo prebijanje dade mihajlovica i ko je onaj batica sto ga je onako naizuvao?

2. Kako slatko fender zaprijetio

3. u nekoj normalno zemlji onaj sudija bi mozda mogao beton ligu da sudi.

4. Petar Pan Pezo$
    skocimis, kakav komentar imas na ovo prebijanje dade mihajlovica i ko je onaj batica sto ga je onako naizuvao?

Čuo sam da ima baš kontuzovanu glavu, ili ga je neko napičio bokserom ili pepeljarom. Ne kontaju ljudi da protiv trojice rade ili pištolj ili da izvadiš nož pa da bodeš redom ili pajser podugačak al i to samo ako ćeš precizno da ih tučeš.

5. Na kraju je valjda i izboden nožem...

6. https://www.youtube.com/watch?v=gyUFBzNR-7I

evo jednog warmheart trenutka

neverovatno da smo mi svetlosnu godinu udaljeni od ovog što se dešava u roterdamu

7. Počeli ste previše da serete.

8. hahaha6 grobara deru 25 zvezdaša u fajtu mamu vam mišju jebem ja

Gospoda pošla u biblioteku, a usput se eto malo pobila, šta?

9. vidi ga babić druži se sa onim dog whispererom

10. Цезар Милан хахахах

11. 4-0 veceras tacan rez

12. hahha ko neka deca kad drugo dete ima neku do jaja igracku pa onda ovaj jadnicak bukvalno ne moze ni da sakrije ljubomoru i bes sto nema i on

13. malo sam umoran i jedna petarda bi mi legla kao budali šamar

14. sledece kolo zvezda u utorak.imam neki utisak da ce sada moci i utorkom da bude ls.prosle godine su se zajebali,ali ove ce morati da puste raji.
    citam nesto da sbb pusta novi kanal koji ce se zvati nova sport.to ce biti kanal za derbije premijer lige, primere i ostalih liga(onih slabije rangiranih). kapiram da zele da ne dopuste mts-u da se kurci sa sport klubovima na onoj novoj kablovskoj.eto vam, imate sport klub da gledate barnli- aston vila,ali na pravom kanalu su siti-liverpul i real-barsa.u svakom slucaju,zvezda ce se morati gledati na rts-u kada god da igra.

15. Још сат времена и пуни се звезда, има да кипи

16. Vresnost timova u LŠ. Zezda i Lokomotiva drže zadnja dva mesta, al srce junačko!

https://www.facebook.com/13838528065/posts/10159059610828066/

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.