Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kvota na Bajern 1.08 hahahaha
Je l' te boli kad čupaš obrve Bonbi?
uopste me ne bi iznenadilo da je onaj bolesnik zvao Merkelovu i molio da ne bude vise od tri, znajuci njegovu bolest mentalnog sistema verujem da je ponudio telekom ili nesto u zamenu
Dobri nam dresovi.
haha ili je onako seretski kroz salu kao pozvao da pricaju o Kosovu pa kao kako Bajern nama tako i mi Haradinaju hehehe u svakoj sali ima pola istine
Mnogo nam je bunkerica razmaknuta, odbrana i srednji red. Šetaju se lako kroz našu odbranu.
1 bod napredne musavice u grupi ce biti senzacija
https://i.imgur.com/ysb4iVw.jpg
Ma šta se žališ, Vučić ti omogućio da gledaš Ligu Šampiona.
A vidim da pratiš tekmu punom pažnjom, da glasaš za njega.
ovo je bolno gledati
Znam.
Ali možda i vi budete nekad dovoljno dobri da igrate LŠ I Evroligu.
Nemoj da te boli, izdrži.
bombas, ti nisi ustvari navijac partizana nego nenavijac zvezde?
Kakav govno rezultat: ni dovoljno da mi preterano likujemo jer niste ipak primili 5, ni dovoljan da gledam kako se ložite i kažete "skupo smo prodali kožu" tipa 1:0. Baš glupo i dosadno
Ма, рутински
Da je po zasluzi, bilo bi 4-0 tacan rez koji sam prognoziro nego vas sere do jaja
0 suteva u okvir gola musava napredna gadura
La para kriminalan u prvom u drugom jedan od najboljih. Valjda sto se sacuvo u prvom poluvremenu pa je mogo i revans da odigra. Garsija i pavkov najgori. Morace drugi sastav za sledecu. Mislio sam da ce garsija biti najbolje pojacanje decko je radan i ozbiljan ali ipak ce ovaj majmun iz premijer lige biti najbolji kad je jedini pored marina igro protiv jace ekipe od surdulice. Ko zna mozda je driblo i ferdinanda. Garsija ne moze da izvuce loptu celu utakmicu. Golovi amaterski ali pred kraj su nas ugazili tako da je realan rezultat. Ostaje zal sto nije marin bio precizniji kod onog suta, da zatrese mrezu za nasu dusu. Videcemo posle oly ali najverovatnije da nema nista od le. Ako dobijemo onda je finale realna opcija samo da ne bude arsenal ili ko je vec najaci u toj sirotinjskoj ligi.
Jbg očekivan poraz ali dobra borba. Borjan standardno dobar, štoperi dobri, bekovi kriminal, vezni red samo Marin što je pokazao nešto, krila i špicevi ništa. Pavkov, Boaći i Garsija nisu ni dobijali loptu, a onaj La Para bolje i da nije dobijao.
Drugi i treći gol neopevane gluposti. Gobeljić po ko zna koji put dokazao da je materijal samo za seosku ligu i ništa više. Miler na kraju izjebao sve kao na malom fudbalu.
Sve u svemu nije dobro ali nije ni loše kako sam očekivao. Fali jedan igrač napred sa mudima da se doda Marinu, Borjanu i Degeneku, pa da ovo liči na baš ozbiljnu ekipu za naše prilike.
jebacina
Ima li kakva jebacina