Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
KAKO VAS NADRKO SUMA SA PROSLAVOM GOLA, BORJAN PALJEVINA JEBEM GA USTA ISELJENICKA
Borjan i Milojević su ti oni prividno kul likovi, dok malo ne zagrebeš površinu i onda osetiš celokupan njihov smrad unutrašnji
I meni odaju takav vajb
Tako tako, trpaj arandjelovskog seljaka
kaže tvorzić pustili smo ih da laju i kevću po društvenim mrežama...pa jel bi da zabraniš majku ti lopovsku jebem... drugo što je to napredna matrica, dehumanizacija čitave mase ljudi...
avant-garde
mrzis zene, mrzis zvezdu, mrzis svoju zemlju, ima li ista da ti volis tuzni covece
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1232444/Partizan-Crvena-zvezda-2-0-161.-derbi.html
KURVA OŠTEĆENA ZA PENAL!
Pa srbosjecima vas treba klati majku vam jebem glibavu
Србосјек? Ех, шта ти је моћ навике и гени камени Загрепчана, Муја из Добоја и сличних фрањевачких група...
http://balkanskinavijaci.com/wp-content/uploads/2019/02/muje.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DZcieKsWAAANna4.jpg
kada zvezda izgubi,onda je to neko tesko nepostenje i oni su moralni pobednici.kada partizan izgubi,onda vucicu pederu.
uvek je lepo videti kada blizanci kmece zbog neke nepravde koju samo oni vide.
Jebo vas arkan u bulju cetnicijo ciganska
hahah Fender kaci crno bele fotografije navijaca napredne musavice sa jeftinim provokacijama kao dokaz, jebote Fendere zasto ti je broj cipela veci od IQ?
Нас је основао Туђман, побиједник домовинског рата. Ко је вас осново цигани?
Cekaj zar nije ovo sa skocimisovog linka stvarno regularan gol. Napadac je bio ispred lopte a stojkovic je zamislio preko njega da uhvati. Da je boksovao pa da kazem.
I da je gol ne biste pobedili
u 2019 postoje umobolnici koji pozivaju na nekakva klanja zbog sporta i slicnih gluposti
kakva mrznja, ogorcenost, bes, ocaj..
fendere nadam se da je onaj jedan tvoj ispad bio izuzetak
Прерастао сам ја то одавно. Јбг, деси се, погреши човек, али ми овај каратиста из Добоја није јасан са србосјеком. Ајде за Бомбаша и оног Бергаса знам да су малоумни, али од њега нисам очекивао.
Vredjaju zene upadaju testerama u zgrade dugacak je spisak. Samo nek nam pozivi nas predsednik, jos dugo da nas vodi i predstavlja u svetu kao nas nole.
meni nije jasan niko pa makar mi bio brat rodjeni sa takvim debilnim izjavama, zabole me za koga navijas, za koga glasas i kome se molis, jednostavno ne postoji opravdanje
Ложаница је он, пицолијева пећ такорећи
Fendera drugari šamaraju po sopstvenom priznanju, mogu misliti drugi, verovatno ga ubijaju od batina