FK Crvena Zvezda

1. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

2. Тебе бих свакако згромио да би остао жив, али са трајним ошћтењем мозга...
    Чекај...
    Па теби је већ оштећен мозак.

3. Fendere, meni govoris?

4. jel mi se cini ili sam negde procitao vest kako vucic prica da ce da objavi sve koliko je placeno i partizanu i zvezdi, cisto da navijaci vide kom skandiraju da je peder?
    ono, objavice al ne moze sad jer je u americi ili gde vec, pa kad dodje odma ce, ko i ostalo

5. ako objavi za Ultra Kop, Marfin banku i Agrobanku, kao i ko produzuje Gasprom ugovor, mozda mu i poverujemo...

6. ma naravno da nece, nego me zanima jel sam umislio ovo ili sam procitao negde

7. Kako dajes tako provizorne ocene jednom sam nesto rekao i sad sam odjednom proverena budala. Mnogo si ostrascen ko zna kakve te sive ekselencije zaposedaju koji te masoni placaju da mrzis partizan. Mnogo si bre ostrascen cirko.

8. https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/vladimir-stojkovic-veciti-derbi-partizan-zvezda-ponisten-gol-stojke-tvit-stojkovic/mkddzl6
    i mustafa poprckuje.zvezda moze da izgubi samo protiv 7-8 najboljih evropskih ekipa.i to u gostima.svaki drugi poraz je nepravda.

9. Stojkovic legenda partizana, na vreme pobego od maloumnika iz zvezde. Prosto igrate ko picke i razmontiranje je bilo logican sled dogadjaja. Ziveo partizan

10. jaci klub kada morate legende da isrkavate iz zvezde

11. Stadion vam se zove po bivšem igraču Partizana, šta vi pričate usta vas jebem žvaljava u pičku?

12. samo dobar pajser i dobar snajper i da se reši cigansko pitanje
    tada će srbima krenuti na bolje
    onda ćemo pobiti i ostatak srba jer smo ustaše boli nas kurac

13. u to vreme je bilo normalno da igraci oba tima igraju za partizan/zvezda kad se ide negde na neki turnir, tj ne normalno nego mislim da su svi morali da odigraju bar neku tekmu za protivnicki tim, kao sto su i stjepan bobek (hrv) i marko valog

a vama je golman bivse zvezdasko pseto...i pola vodja su vam bivse DELIJE

14. Pa da, sav krimogeni sljam tih perjanica poteko iz vase rupe majku vam jebem cetnicku/komunjarsku

15. grcki cigani ima da siluju ove beogradske cigane

16. u jbt, ladno pobedila zvezda.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.