FK Crvena Zvezda

1. Ja isto navijam za pacu u ligi evrope koju li ja dijagnozu imam

2. uvek se navija protiv zvezde u svemu. najgori su ovi licumuri sto navijaju za koeficijent. Smrt zvezdi

3. Ja razumem reci za mitrovica da je neki ubica ali ovako provizorno lupati pa to je za samar
    I to jos ugrozenu grupu(izbeglicu)

4. Tvoja dijagnoza je nebitni dupli nalog koji je nebitan i svaki post mu je nebitan i nikad pročitan od strane bilo koga zbog svoje nebitnosti, izuzev ovog na koji je odgovoreno da bi se ukazalo na tvoju nebitnost.

5. Nije Biorjan psihopata, Borjan je grobar. To nije nikakva tajna. Njegovi idiotski tikovi su poceli kad je ozenio Snezanu i kad su grobari poceli da ga vredjaju i to. Pricaju da je Snezanu Tumbakovic doveo u Partizan.

6. Ja ponekad kad gledam evropske tkeme navijam za Partizan, uglavnom ne navijam protiv, ako ništa drugo. Mada ja u principu nisam ostrašćen i boli me kurac. To podjebavanje međusobno volim čisto kao deo folklora.
    Kontam i ljude koji se više od mene unose u to, navijaju protiv rivala, to je "sportska mržnja" to je OK, isto.
    Jedino su eto paćenikčke glave tipa Bombaš ili Gorčin Stojanović što to kao šatro dižu na neki viši nivo gadne.

7. Ne bih ja sebe nazivao paćenikom ako nešto primećujem. Čekaj, ako je većina ljudi nesvesna da živimo Orvela, jel to znači da onaj ko misli svojom glavom idiot? Mislim ja kapiram da tebi može tako delovati, ali to je samo tvoje mišljenje koje ne mora biti tačno. Sad jel ja bih trebao da se pravim lud na činjenicu da je ono što vi nazivate zvezdom ništa drugo do ekvivalent dragana j vučićevića, cece, vučića, zorana babića, tea pink i generalno tog nekog sistema vrednosti. Ja ne kažem da i među grobarima ne postoji marva, ali među grobarima postoji i dobar deo koji ne pristaje na takve gadosti. Kod vas toga nema, kod vas je listom prihvaćeno da majmuna staviš u tenk i povedeš ga na glasanje da glasa broj 1. Vi ste to, to ste vi jebeno, nemoj govoriti da vas neko mrzi. Ja ne mrzim nikog, prosto vas posmatram sa visine, dubokim prezirom i još dubljim sažaljenjem. Vi još niste uspeli da preskočite taj evolucioni kanal kako bi opšti interes stavljali ispred najnižih strasti, kod vas je prosto evolucija još uvek u toku. Za grobare Vučelić nikad neće i nikad nije bio mađija, a Ostoja legenda. U tome je razlika koju ti ne kapiraš. Ja razumem tvoje gledište sa čisto sportskog aspekta, ali u Srbiji je sport sociološka i politička stvar koja utiče na mnoge procese, između ostalog na to da li ćeš imati normalnu vlast ili ne. Ja još jednom postavljam pitanje, da li bi svoje dete dao na vaspitanje Duletu Vujoševiću ili tandemu Čović Terzić. Bez obzira na to što vi Duleta smatrate nečastivim lično.
    Kraće, ja sam dijamant ti govno. Ja ne mrzim tebe kad ti ovo kažem, ali moja je obaveza kao nekog na većem stupnju razvoja da ti to saopštim. Još je Dante rekao da, parafraziram "najdublji delovi pakla su za one koji ćute na nepravdu, moralnu krizu i zatvaraju oči radi lične ugodnosti".

E tako, napušite mi se grobarskog kurca žgadijo. Edukacija je naša civilizacijska obaveza i bez obzira na sve nećemo prestati. Ne može se ljudsko biće ljutiti na žirafu recimo što nešto ne zna. Moj agresivni nastup je ništa drugo do toga - nekad je dovoljno da se čoveku kaže jednom i normalno, ali postoje entiteti toliko uspavani, zadojeni lažima i propagandom da jednostavno moraš upotrebiti verbalni malj od 20 kila, tek tada imaš nepodeljenu pažnju. Aj uzdravlje svršim vam u oko.

8. zvezda-partizan polemika=moje govno ne smrdi

9. Niko normalan se ne bori za nesto od cega nema koristi osim maloletnih aktivista. Koliko ima nepravde u ovom svetu pa nismo pozvani da je resavamo. Da tuce muz zenu ja bi stavio ruke u dzepove i gledao. Nisam svestenik ni familija samo bi pokusao recima da sprecim vece nasilje i posle odem kuci i ne razmisljam o tome kao da se nije desilo jer takvih ima slucajeva 50000 samo u beogradu a sigurno da i sam imam svoje probleme pa ih necu zvati da mi ih resavaju. Svako se mora izboriti za sebe nema tu pomoci osim ako si podjednako mudo pa kontriras npr sbb sto stavlja n1 na prvo mesto eto to moze ali da se sirotan bori protiv sistema ne ide. Jedino sto mozes je da upades u zgradu sa motornom testerom. Samo nazalost onda bi te strpali u zatvor uz dodelu psihijatra. Znam da ti ne bi mogli objasniti da si lud i da bi ih zajebavao sve tamo ja bi platio da to gledam. Ali nisam ja te srece ti si samo najobicniji tastatura drkadzija kojem su grobarske stranice isprale mozak i potpuno si bezopasan.

10. Kako nama ne ispiraju mozak? Te stranice vide ko je cerebralno inferioran i onda nastupaju kao sekte i divlji pasi. Zvezdasi su dijamanti a grobari su povodljivi, glupi, zaostali. U takvoj atmosferi ne preostaje nista drugo nego da uzmete knjigu u ruke jer smo mi nase iscitavanje odavno zavrsili ako nam je i trebalo jer mi smo sposobna srbija koja pravi velike stvari bez skole i knjiga cistom inteligencijom.

11. bergas, koji je tvoj orginalni nalog?

12. Grobari ne znaju da sloze jabuku u gajbu nego traze instrukcije na internetu ako ima u nekom poljoprivrednom prirucniku da nauce. Ma ne bi znali dzukelu da vaspitaju od osa prezaju a kad vide kravu padnu u nesvest. Posle u krevetu ih stalno baka prekida dok citaju te oce li caj te da izmeri temperaturu te ovo te ono. Glupa sns babetina mislim se u sebi.

13. Bombaš deluje ljutito. Verovatno se učlanio u SNS, a onda mu nisu dali posao u javnom komunalnom preduzeću koji su mu obećali.
    Nemoj maltretirati ljude ovde, vidi s predsednikom mesnog odbora.

14. Kod vas toga nema, kod vas je listom prihvaćeno da majmuna staviš u tenk i povedeš ga na glasanje da glasa broj 1

Jedno 20 ljudi je prodefilovalo samo ovom temom i reklo da je Covic govno a ne legenda, da mrze Vucica i da ga ne glasaju. Ja sam sve to sto sam gore naveo plus ta ideja sa tenkom mi je debilna. Ogroman % zvezdasa je isto ovo rekao na bilo kojoj vesti vezanoj za tenk i slicne gluposti. Isto misle moji ortaci zvezdasi. Tako da ovo sto pricas postoji samo u tvom mozgu. Covece ja ti postavim prosto pitanje ti u tome vidis zaveru i prozivku, kako ne kapiras u kom si problemu bok te..

Taj decko olanik je iskompleksirani jadnik, prvi put vidim to 23.7 i slicne nebuloze tipa mali ker zato i ne pratim

Tvoja jedina civilizacijska obaveza je da prihvatis reanost a ne da zivis u svetu maste gde je sve crno-belo i da naucis da ljudski pojedes govno kad ispadnes glup kao ovo za rezultat a ne da se vadis sa “nepredvidjene okolnosti”, bukv krindz momenat. Kakav crni visi stupanj razvoja, vidim nisi preskocio lvl ovih duplih naloga sto te proganjaju po sajtu

15. pa jeste cinjenica je da ste vi zvezdasi listom protiv toga, a ono da je rupa jedini stadion u Srbiji na kojem se nije cula rec protiv psihopate je cista anomalija.. ajde bre ne seri, vec ti rekoh da propaganda ne utice na grobare, mi imamo zasitu od tog harpa koji vam jebe crveno bele glavice decenijama. Sta bi ti, da verujem tebi, a ne ocima i usima i onom sto ceo svet vidi?

16. bombas brt, sad po tebi ispade ako navijas za zvezdu odmah si najgore djubre na svetu sto glasa za vucica, a ako za partizan onda si vise bice sto metafizicki razume situaciju i odozgo gleda na djubre pod sobom.

jbt. sta su oni sto ne navijaju ni za sta? jel mogu da budem dobra osoba i da ne navijam za partizan?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.