FK Crvena Zvezda

1. Mister no samo mu dajes na znacaju ovakvim glupim doskocicama. Ko ce ga se braniti sad. Kad napadate bombasa to se mora smisljeno a ne ovako da ispadnete budale a on gospodin. Jebete ga cmarom u kurac. On jeste budala zbog nekih stvari ali ne ovakvih i stvarno ce mu biti sve teze izbiti sliku iz glave koju ima o sebi.

2. Ja realno kad sam drogiran i pijan u isto vreme pa me probude negde u 4:30 ujutru posle sedam neprospavanih dana i noci, pa mi jos svira Metalika na 170 decibela na slusalice i tada sa otprl 23,7% mozdane iskoriscenosti opstim s vama dominantno.
    A ovo je cista sreca, kao isterao igraca i jebeno pobedlili, da je bilo 11:11 ne bi ni bod uzeli. Glupo je hvatati se za nepredvidjene okolnosti.

3. Sanitarni čvor
    do crvenog sranje tekma,posle zvezda nekom igrom koja nije igra razjebe ove.to im je i najveca prednost.ne znaju da se postave drugi kada krenu u igru bez igre.u svakom slucaju.5 i 6 kolo odlucuje jer verujem da obe ekipe gube naredne 2.medjusobni susret i ako bajernu bas nista ne bude trebalo,pa dodje sa trecim timom da zvezda izvuce bod.ali to je daleko i bajern ne kalkulise.po mojoj nekoj proceni.x u grckoj je trece mesto.ne verujem da olimpijakos moze vise od jednog x u naredne 3 tekme sa bajernom i totinhemom.dobra ekipa,ali i onaj njihov trener je kalkulisao kao lako cemo i popusio.
    meni ono nije bio faul za drugi zuti.mozda nisam dobro video,ali mi je ono nista.u svakom slucaju u danasnjem fudbalu je sve faul tako da verovatno ima objasnjenje gde ne smes ni proci pored igraca sa ledja.

Какви играчи, таква игра.... Фали Крстичић доста или неко сличног типа јер овако је једино Марин крштени плеј и мора да се троши сталним спуштањем, мада не знам шта је са Иванићем, боље неки плеј у средини очигледно да се довео уместо Ван Ла Паре јер до сад није показао ништа, осим брзине и промашеног зицера....
    Кад је Кањас изашао мислио сам да ћемо сјебати нешто, али и Вулић и Петровић су изненадили фино, а Јованчић ужас био и дефанзивно и онда у нападу оне неке маказице ретардиране после корнера, па шут из даљине где је сам а лопта оде 10 метара од гола....

4. bombas i dalje pokazuje da mu je ollanikova sperma i dalje u ustima, cuj on kao govori 23,7% hahaha pa smisli bar nesto sam nemoj sve kopirati

5. to je sleng ovde sta se blamiras jebote, cuj kopirati, a vec uslo u izgovor

6. gde ovde brt prvi put cujem za taj sleng, ozb

7. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

8. nemam pojma, nisam citao komentare 2 god fazon, nisam u trendu :/

9. Celte, Tot je finalista prošle Lige Šampiona

10. Tywin Lannister
    Borjan i Milojević su ti oni prividno kul likovi, dok malo ne zagrebeš površinu i onda osetiš celokupan njihov smrad unutrašnji

L@ki
    I meni odaju takav vajb

Borjan: "Za srpski fudbal je dobro da pobedi Partizan, nadam se da će to uraditi kako bismo imali jači koeficijent. Bilo bi dobro da imamo dva predstavnika u borbi za Ligu šampiona. Neka im je sa srećom", zaključio je on."

Ponekad vidimo sopstveni odraz u drugim ljudima eh :)

11. nisi u trendu, ali te svakako ne sprecava ta sitnica da kontriras gospodinu bombasu

12. samo sam pitao gde to jer nisam cuo, kakvo kontriranje, ti bas ne umes da prognoziras utakmice i provalis normalno pitanje

13. vidis opet mi kontriras, a bolji sam od tebe

14. mora da je napeto ziveti zivot u takvoj paranoji

15. Bombi, punker, Metaliku sluša.
    Hahahahahaha

16. Veliki pozdrav za Bombija dežurnog grgutača sperme. Sa nestrpeljenjem iščekujem tvoju sledeću falš prognozu.

17. Bombas je kao zander ako ne pokazuje strah misli da je pametan i dobar igrac. Kao on nas sad sve skupio na gomilu pa nas sprda. Kao kul je. Nije se uvredio drzi kontrolu i to znaci da je doktor i da nas jebe. Kad god zagusti onda se pravi budala kao ironican je.

18. Ma za Borjana imam neki njuh da će se na kraju ispostaviti da je neki tezak negativac, tipa trgovina organima tip negativca, ova izjava "sve najbolje partizanu u evropi" ga je odala, to niko normalan ne govori za večitog rivala. Demonski su ti ekstremi... ne trebaš baš protiv paće/zvezde organizovano navijati uz roštilj (što sam imao prilike da vidim), al ako ti je milo da paća/zvezda dominiraju... ti ili lažeš sebe, druge, ili si psiho

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.