Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ne navijam za partizan. stavise mislim da su uglavnom lopovi oko kluba. kao i oko zvezde. takodje mislim da ako previse idolizujes/demonizujes neki tim, osobu ili ideju da ces bez razloga da skratis sebi zivot i da se 100% razocaras.
jel sam losa osoba?
ili sam glup. neinformisan. ne razumem. sta sam?
ne bih išao tako daleko... sve što želim da kažem jeste da vam se pod plaštom zvezdasrbije prodaju potpuno pogrešne stvari koje vam krive mozak, a vi na to svesno ili nesvesno zatvarate oči jer je eto zvezda...
daj primere sta nam se prodaje, na sta zatvaramo oci, i sto sam ja konktetno medju "vama"
https://i.imgur.com/5uWoX4R.jpg
kad god pomislis da su dotakli dno, oni ga probiju... doktor smrt
Bombaš je ekvivalent onom liku iz američkih filmova, koji živi u podrumu, piša u teglu i povezuje nepovezivo u svoju neku sliku sveta, teorija zavera itd.
Kakve ti paralele praviš i šta povezuješ, jebotebog.
ne navijam za partizan. stavise mislim da su uglavnom lopovi oko kluba. kao i oko zvezde
Па наравно, као и свако јавно предузеће колико год новца да уђе, део увек иде ономе ко је на власти, да је свакој власти стало до бољитка Звезде и Партизана одавно би били приватизовани или негде на нивоу, немам појма, Шахтјора и Динамо Кијева нпр. (а скоро неће нико имати намеру да их прода јер капље солидна свота новаца од оба тима сваке сезоне), зато је Чука једини господски вођен клуб у држави....
Што је најгоре и на нижим нивоима тако функционише, другар пре неку годину са својим кошаркашким клубом аплицирао за градско финансирање спорта или како ли се то срање већ зове, свота ја мислим 400 хиљада динара била, таман да се за сезону покрију тренинзи па да чланарине оду на боље тренере, кампове итд, морао је СНС-у дати 100 сома од тога и добио би....
U medjuvremenu, u paralelnom napredna zvezdasrbija univerzumu
https://i.imgur.com/sJtJANS.jpg
Sve je to naše, Vučić nam je dao.
auu kakav vucicevski tekst, blamcina
nisam gedao tekmu,ali vidim da je zvezda dobila penal koji su promasili i da je dala gol u 97om minutu.igra se dok zvezda ne da gol.kenjam.nisam pratio,ali mi malo sumnjivo.
Utakmica je bila produžena 5min, u 95min je dosuđen slobodan udarac, koji je Marin genijalno realizovao.
Tako da bombasi isključite zlobu i uključite zdrav razum.
grobari neke komplekse imaju
samo nemoj u postenje dirati
faul za penal je presmesan
INDIJA PAKISTAN
Parafraziram Dantea
Najdublji krugovi pakla su rezervisani za one koji cute na nepravdu zbog licne koristi i koji su u vremenima moralne krize neutralni i suzdrzani
Alo, Dante, zali se onoj napacenoj braci na b92, ljudi samo sto ne zaplakase u toku prenosa, izvristao sam...Jao, jao, jao... Nego, sta je tacno nepravda? To sto niste pobedili ili to sto je Zvezda pobedila?
Alo Dante jebeno haha
Najdublji krugovi pakla su rezervisani za one koji cute na nepravdu zbog licne koristi i koji su u vremenima moralne krize neutralni i suzdrzani
Не свиђа ми се твој коментар - пенал за Вождовац!