FK Crvena Zvezda

1. Не треба се сада залетати и много ложити. Јебеш ти 7:0, битно је да смо ми играли одлично, па и да је био 3:0. Ако не добијемо некога лаког, типа Цирих, онда бих волео неки Лацио или тако неке говнаре да се кидамо. Само не Атлетико и те нереалне екипе. Не бих ни енглезе волео.

2. Inače, što je Kadu na kraju bio smoren? Mislim nije bio sa ekipom, držao se na distanci kad su pozdravljali sever?

3. Јбг ја већ неколико година не пратим стране лиге (пратим европска такмичења донекле) и сем тих коефицијената немам појма како ти тимови објективно стоје. И ми смо име па смо курац. :)))

4. Inače baklje su dozvoljene 10 min pre početka utakmice koliko ja znam.

5. Има стварно тих правила, и двадесетак минута по крају меча, али то за нас одавно не важи.

6. Е најежио сам се кад су ови окачили овај транспарент и цео стадион аплауз.

Едит: Бакље не смеју да се уносе на стадион уопште колко ја знам.

7. Има неки трип са тим, у ком периоду делегат бележи шта се дешава. По систему, нисам видео то, ишао сам да пишам.
    А није много ни битно...

8. Ја бих волео да извуку партизан да игра против звезде па да покажемо да смо бољи

ЕДИТ: И у европи

ЕДИТ2: Ја навијам за партизан :)

9. A jel' ima negde klip sa ovim srbovanjem? Bas me interesuje kako izgleda.

10. Јаки бре ови ривали. А што је најгоре, мислим да би са већином текме деловале као ове глодарске, ми би држали лопту и трчали, а људи би нам увалили пар комада на искуство и без превише обзира према нашим осећањима.

11. Уроше, и ја сам у том трипу. Једина шанса нам је тамо неки "повољан резултат", и онда на Мари лудило.

12. Što volim kad ovako neki levi lik (tipa Letonac) napiše Kosovo je Srbija, ili kad pročitam da je negde neko tipa Aboridžin prešo na pravoslavlje iako se uopšte ne ložim na te dve stvari. :)

Bravo za Letonce i bravo za zvezdine navijače, ono je bilo ko u stara dobra vremena pre 2000.e godine kad sam pratio fudbal.

13. Uroše, trenutno je najbitniji veliki pomak u igri. :)
    hugo, pre dve godine čini mi se da su bile baklje na Milanovoj tekmi nekoj, ali pre i posle meča. Dozvoljeno je.

14. А што би био трип да играмо против Стеауе, какве би то најаве биле, "Судар европских гиганата", "Двобој европских првака" и слична ложења, а што су то приче из времеплова нема везе. Ја се нааадам да је Ади вечерас запечатио сам са собом (тј. менаџер запечатио сам са собом) одлуку да до продаје одигра поштено и најбоље што уме, и такав може да донесе пуно у одлучујућем колу.

15. Реме ај буди мало логичан. Пандур на улазу ће да дозволи лику да унесе бакљу а онда ће да га јури кад почне текма по трибини да му је отме. Немој да причаш којешта :), наравно да бакље нису дозвољене. То што су биле на Милановој текми значи само да су прошерцоване као и увек и свуда

16. То значи да је Реме гледао текму Милан - Рома.

17. Реме, па понеси ти на следећу текму бакљу, и покажи је на улазу:) Реци, "Не брините, остаћу пола чуке после текме да је запалим".:)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.