FK Crvena Zvezda

1. Могуће, али баш је било речи о томе, као да није забрањено. Шта ја знам. :Д

2. Možda je mislio da nije zabranjeno u smislu "ne bi nas kaznila UEFA".
    Naravno da bi ti pandur u svakom slučaju uzeo na ulazu... jebe se njima nešto za UEFA-u lololo

3. Знаш одакле теби (а и мени) то, на оним старим утакмицама нашим, пре свега из ОНЕ сезоне, пиротехника је паљена раније због делегата, јер тако нису заводили као прекршај. Временом је и то протерано. Пичке.

4. Пичке.

Samo da prođu dalje, pa da mogu da gledam Zvezdu u Evropi, napokon. 7 jebenih komada!! Nisam bio ovako srećan od Rumuna i petarde na Marakani. Samo što sam tada bio tamo.

5. E sad da se odgleda snimak :)

6. Daj link. Mojne reći da gledaš na RTS-u.

7. Jbg, gledam. Al kontam da će sutra biti cela tekma negde na Jutjubu.

8. Hugocavez
    Уроше, и ја сам у том трипу. Једина шанса нам је тамо неки "повољан резултат", и онда на Мари лудило.

ово. па и нек' се затворе тамо (где год да нас срећа нанесе), и нек' приме један, биће изузетно пред реванш (ако се реванш игра на маракани, а даће бог и то).
    а ако примимо пар комада... немогуће је да поновимо друго полувреме против динама из тбилисија и прво против спарте из прага, па да јебе орла у лету. :)

9. Као што рекох у првом коментару, да видимо, полако. Као што испадају фаворити ових дана, ми се надамо да ћемо то ми извести, дакле дешава се то. Само да скупе муда (нарочито слободњаковић) и можемо да играмо са доста ових тимова.

10. uh,kako bih voleo da dođe neko baš zvučno ime i da ispadnu od Zvezde, ali ono, na jadevite jade;)

11. добро, то стоји. ред је да нас просере, нисмо направили неки такав подвиг још од роме, колико се сећам (ако се изузме динамо телетабиси, ипак је ту звезда била фаворит, ал' јебига сад). тако да и ако извучемо тај атлетико, биће интересантно.
    па јеб'о их курац, ако имају намеру да презиме у европи, онда морају да побеђују овакве. само још мало знања, и срећа да нас потера, и биће добро.
    и највише ме радују каду и борха. каду, ако настави са оваквим партијама, може добро да замени евандра, да нам не зависи сва игра од њега, а борха... упоредити оне шутеве у дербију и ове вечерас... немогуће, као да није исти играч. и димитријевић ће још да покаже, надам се... само одбрана да се среди још мало. биће добро, мора једном и нама да сване :)

12. тако да и ако извучемо тај атлетико, биће интересантно.

Da Bog Otac, tata i mama i Dr i Mr, brat Dijego, Gospodin Forlan dođe na Marakanu. Jeboteeeeeee. :))

13. ма боље нек нас усере на жребу, нек дође неко лакши, па после у групи нека буде ко хоће :)

14. Borha šutira kao na pes-u :)

15. Kakva je hulja ovaj Mijaljević... :) ali dobro, ko ga jebe.. Kovačević odigrao slabo zbog kartona, ne zna taj da igra sa pola snage..

16. Hahaha, lusesku, dobra ti slika na profilu :)

Inače, sad dođoh sa Mare, sve savršeno beše. Samo je pitanje koliko je Ventspils validan protivnik za merenje kvaliteta. Ipak, nije ni lako dati 7 golova. Teški protivnici u žrebu, jbg, bar neki osrednji tim da nam dođe, pa da se nadigravamo.

17. Сад бих могао да будем баксуз па да кажем шта предосећам, али желим да и сам уживам у тренутку. Просто ми се кења од помисли да ће ме ујутру чекати групица потенцијалних противника.

18. Иначе, јес да је тема о Звезди, али да поменем то да је Партизан сутра међу носиоцима само зато што је испао Палермо неочекивано. Укењало их мало, тако да ће лакше чекати жреб.

Са друге стране, ја имам неки осећај да ће Звезда сутра из пуног џака кураца да се у'вати за један од највећих, и да ћемо гледати Бејла или Форлана.

Биће зајебано, како год.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.