FK Crvena Zvezda

1. pogledajte šta Amfilohije kaže za njega juče, vi ste protiv Srbije i crkve govnari

2. Pa odjebali me, niko neće da se druži s nekim ko nema penis nego uređaj malih dimenzija

3. E pa izvini, Zap. Stvarno nisam imao lošu nameru. :(
    Ali ne brini. Prolepšaćeš se kad porasteš i prođe pubertet.

4. daj sliku džonimire, pezos je pička, ali ti nisi

5. Bolje pička nego ludi matorac koji ubija vreme svađajući se sa ljudima na Vukajliji.

6. Debilne su ove ad hominem prozivke na račun izgleda.

7. Kad smo već kod govnaševih sto hiljada evra

bombas

ovog trenutka bih mogao da vam uletim jednom kurcinom, kasnije cemo videti

pre 5 meseci

8. u tome sto se ne radi o mom narodu i drzavi

Hahaha kakav "ja sam govno" post.
    I on drži nekom moralne pridike.

9. on je nista drugo nego malo manje retardirani misa tumbas, sta se primate na njegove price...
    covek od skoro 50 godina fantazira o nekim stotinama hiljada evra i obrce milijarde kompanijama itd itd, ko njega uopte smatra ozbiljnim ovde....lik otkuca post kako je upravo se vratio sa puta gde ima svog vozaca i bas je odradio posao od 12 miliona evra, i onda kad posalje post stavi glavu u sake i pocne da jeca u kabini pa ga 4 cimera tese kao nemoj bice bolje jbg izdrzi ovde si da prehranis porodicu

10. Bombasevi postovi gave me gay.

11. bombas
    Ja ne znam kako uopšte neko može da se pogleda ujutru u ogledalo i da kaže sebi ja sam navijač zvezde koju drži vučić... jel imate vi mozga uopšte u glavi kako misleća osoba tako nešto sebi može da dozvoli, pogledajte ovu sramotu svaki dan šta rade od države i naroda

https://srbin.info/sport/trinkijeri-imate-srece-da-imate-vucica-veliki-je-sportista

12. jel ovo bombašin godinama već radi ovako ili se samo stiče takav utisak?

13. bombašin

Oplako sam

14. moji obožavaoci kako me samo obožavaju

15. ne, ja ozbiljno pitam jer me nije bilo par godina ovde i ne znam šta da mislim.

Riki Martin ima bukvalno sve, i popularnost i pare i lepotu, može da ima apsolutno bilo koju žensku poželi, video ga na tv pre par dana ostario taman kolko treba prirodno, al je gej jebiga i ne znam šta da mislim

16. bombas
    Ja ne znam kako uopšte neko može da se pogleda ujutru u ogledalo i da kaže sebi ja sam navijač zvezde koju drži vučić...

TRADIZIONE DI FAMIGLIA
    https://twitter.com/Princ_Albert_rs/status/1209801956547579904

17. Ne mogu da verujem da je tintoreto stvarno ovo izjavio, ja reko trol sig sig kad ono medjutim (:

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.