Zašto pišete o Trinkijeriju na temi fk musavica? Da li ste uopšte gledali snimak? Samo musavci mogu tražiti neki ekvivalent svojoj bedi u izjavi čoveka "imate sreće što vam je vučić sportista" u razgovoru koji se odnosio na kupljene kvalifikacije za OI, izjava koja se može tumačiti na milion načina, prvenstveno kao kritika sopstvenom savezu i političarima u Italiji. Na kraju krajeva i da nije tako, mi grobari se sa tim ne slažemo i čuće se šta mislimo na sledećoj utakmici.
Jedna druga grupacija će naravno ćutati jer im pink-ceca-zvezda-informer-sns sistem predstavlja prirodno okruženje. Pred vama je oko 4.000 godina evolucije samo da dođete na naš trenutni nivo, a gde će grobari tada biti ko to zna. avant-garde
Zašto pišete o Trinkijeriju na temi fk musavica? Da li ste uopšte gledali snimak? Samo musavci mogu tražiti neki ekvivalent svojoj bedi u izjavi čoveka "imate sreće što vam je vučić sportista" u razgovoru koji se odnosio na kupljene kvalifikacije za OI, izjava koja se može tumačiti na milion načina, prvenstveno kao kritika sopstvenom savezu i političarima u Italiji. Na kraju krajeva i da nije tako, mi grobari se sa tim ne slažemo i čuće se šta mislimo na sledećoj utakmici.
Jedna druga grupacija će naravno ćutati jer im pink-ceca-zvezda-informer-sns sistem predstavlja prirodno okruženje. Pred vama je oko 4.000 godina evolucije samo da dođete na naš trenutni nivo, a gde će grobari tada biti ko to zna. avant-garde
Trebalo je sa basx dosta reci opravdati tintorentovu izjavu
Dobro sam, živ i zdrav. U Šapcu sam.
Ovde u najboljoj šabačkoj osnovnoj školi ministarstvo obrazovanja je juče pokušalo da izvrši puč, postavili su novu direktorku koja je članica sns. Jutros nastava nije održana jer su deca u 7.30 sa svojim roditeljima pošla kući, dobrovoljno naravno. Preko 350 roditelja je potpisalo peticiju da nam je savršeno dobro ovako i da nam ne trebaju krezavci koji će urušavati ugled oduvek najbolje šabačke škole. Mi tako vaspitavamo decu, da budu slobodni, a ne ovce.
Šta ste vi uradili danas za sebe i svoje musavci?
svaka cast
sta mislis o bosku obradovicu bombas i ovo sto je isarao ambasadu CG pa se posle s martinovicem pobio u skupstini, ne secam se da sam citao nesto da si pisao o njemu
Hahah al bombi strastveno opisuje Šabac kao Asteriksovo selo koje jedino odoleva Rimljanima, nisam bio nikad, al osećam da smrducka malo taj Šabac na neuštrojenu prasetinu i zapaljenu gumu
Postvaljena sam na ovu poziciju od resornog Ministarstva i ministra Šarčevića i zahvaljujem se na ukazanom poverenju koje je priznanje za moj dosadašnji rad u prosveti - rekla je Svetlana Stanković
Krezuba esenesovka, hvala Vučiću što je omogućio da se zaposlim!
znaju i ti tvoji roditelji da si jedan bombas
Jel samo meni prejeziva procelavost Dekija? Za lika koji je imao normalan hairline u 30 godina ovo je katastrofa.
Munem.
Trebalo je sa basx dosta reci opravdati tintorentovu izjavu
Ima on vremena. Duge su noći na sibirskim gradilistima...
Jel živ bombašin, pao neki helikopter jutros u Kazahstanu?
nije on sigurno u njemu bio, jedino ako je pao na neki javni wc
Ahahaha, toi-toi na gradilištu
Je l' to samo kod mene bag, ili Bombašu piše da je poslednji put bio aktivan pre 8 meseci? Na ostalim profilima je normalno sve.
ima snajper mod za one koji imaju pehar. ne prikazuje njihovu aktvnost na sajtu kad se aktivira.
Ah da, sećam se kad je uvedeno. Mislio sam da to niko neće koristiti.
To skripta deluje sa njegovog naloga, Slawko 2.0
Dobro sam, živ i zdrav. U Šapcu sam.
Ovde u najboljoj šabačkoj osnovnoj školi ministarstvo obrazovanja je juče pokušalo da izvrši puč, postavili su novu direktorku koja je članica sns. Jutros nastava nije održana jer su deca u 7.30 sa svojim roditeljima pošla kući, dobrovoljno naravno. Preko 350 roditelja je potpisalo peticiju da nam je savršeno dobro ovako i da nam ne trebaju krezavci koji će urušavati ugled oduvek najbolje šabačke škole. Mi tako vaspitavamo decu, da budu slobodni, a ne ovce.
Šta ste vi uradili danas za sebe i svoje musavci?
Više o tome ovde
https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/13036/strajk-
svaka cast
sta mislis o bosku obradovicu bombas i ovo sto je isarao ambasadu CG pa se posle s martinovicem pobio u skupstini, ne secam se da sam citao nesto da si pisao o njemu
Hahah al bombi strastveno opisuje Šabac kao Asteriksovo selo koje jedino odoleva Rimljanima, nisam bio nikad, al osećam da smrducka malo taj Šabac na neuštrojenu prasetinu i zapaljenu gumu
hahahahah i ja sam cuo dosta o sapcu da je protiv snsa grcevit
smrducka na sve, ali naprednog vonja nema niti će biti... u budućoj demokratskoj Srbiji će postojati pravilo da 40% ministara mora biti iz Šapca.
Krezuba esenesovka, hvala Vučiću što je omogućio da se zaposlim!