Pezos ne misli tako, samo pokušava da mi kontrira. On je moja kučkica, proganja me i kad se naljuti radi sve kontra od onog šta govorim. Učiniću dobro delo i počeću da propagiram gej šit, možda ga ubedimo da zavoli pičku.
Hahah ali dok se radi i gradi po celoj Srbiji, samo u Šapcu stagnira, i onda kad za deset godina SNS konačno osvoji Šabac, biće, ono, srećna nova 2006ta
Hvataš se samo za taj jedan primer koji je mogao da se desi bilo gde u svetu... Ceo novi koridor autoputa, za početak, BG na vodi, gasovod, vodovodi, kanalizacija, rekonstrukcije gradova, fabrike investicije itd... Samo slep može da ne vidi... Ili onaj ko je odabrao da to bude
isti onaj beograd na vodi gde ne mogu da skapiraju odakle govna cure i plave podrum? onaj beograd na vodi koji i dalje nije zavrsen?
gde je odradjena kanalizacija? da nije mozda u krnjaci gde zivim posto vidim da komsije u ulici prazne septicke jame pa da im javim da im je vucic uveo kanalizaciju
nema ništa od toga, posle današnjeg štrajka vraćena stara direktorka, a ova može u bilo koji drugi deo Srbije, vazduh se ne sme prljati u Šapcu
Zanimljiva stvar o Šapcu... za svojih 31 godinu života nisam nikad pomislio na njega.
svuda u normalnom svetu je zabranjeno zloupotrebljavati decu...cuj deca od 8 godina posla dobrovoljno kuci jer se ne slazu sa sns
Valjda ga zato i sns nece, nebitan je
ne slazem se pezos
nikad nece normalni ljudi doci do reci ako budu igrali fer
A kad ova stoka sitnog zuba zloupotrebljava sve moguće e onda je dozvoljeno, a kad im vratiš šamarčinu E TO SE NE SME
so classic
Pezos ne misli tako, samo pokušava da mi kontrira. On je moja kučkica, proganja me i kad se naljuti radi sve kontra od onog šta govorim. Učiniću dobro delo i počeću da propagiram gej šit, možda ga ubedimo da zavoli pičku.
Колика размера карте је неопходна да би се оправдало уношење шапца
borca je jednako velika kao sabac
Hahah ali dok se radi i gradi po celoj Srbiji, samo u Šapcu stagnira, i onda kad za deset godina SNS konačno osvoji Šabac, biće, ono, srećna nova 2006ta
sta pricas ti majmuncino glupa sta se gradi po celoj srbiji
onaj put kod grdelicke klisure sto se sav iskrivio jel to?
Hvataš se samo za taj jedan primer koji je mogao da se desi bilo gde u svetu... Ceo novi koridor autoputa, za početak, BG na vodi, gasovod, vodovodi, kanalizacija, rekonstrukcije gradova, fabrike investicije itd... Samo slep može da ne vidi... Ili onaj ko je odabrao da to bude
jel to neka sirotinjska spika za koju smo previše bogati da skapiramo?
isti onaj beograd na vodi gde ne mogu da skapiraju odakle govna cure i plave podrum? onaj beograd na vodi koji i dalje nije zavrsen?
gde je odradjena kanalizacija? da nije mozda u krnjaci gde zivim posto vidim da komsije u ulici prazne septicke jame pa da im javim da im je vucic uveo kanalizaciju
O bombašinovom bogatstvu znamo već, eno citata neku stranu ranije...
Eriša, pa preseli se iz Krnjače jbt, zna se ko živi tamo. Jel mora baš svi u Beograd
Ne znam baš da li je to istina sa podrumima, obzirom da su stanovi već u prodaji za po par soma evra kvadrat...
kazu da je isfusareno kod tih detalja, oko stolarije, i tih stvari sto nisu toliko ni bitne al se bukvalno poseru po svemu ostalom.
Ono na foru kupis nov stan u novoj zgradi po nekim premijum cenama i vrata ugradjenog regala se ne zatvaraju dobro
Jedan komentar na činjenicu da krezavi moraju shvatiti kako Šabac nije nekakva srbijanska prćija i da sa nama nema zajebancije.