Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Na nivou linglong lige
Cestitke boljem timu
Po tri pica za najlepsi sto
Nema LŠ? Znači ništa od onih 20.000 za penzionere?
pičketine pobegle... kakvi navijačo takav i klub... usrane uplašene pičkice
https://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=1455#post_4069876
Hahah nzm koj kurac mi je ovo smešno
Bomb popuši ga malo jbg
Mora neko da ti napiše nema tu šta
bajram šerif tiraspol olsun svima koji slave
šerif je udbaškoj gaduri samo radio ono što smo mi njihovim ženama... jebali ih za sve pare hahha sketcg
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
PUSIGA ZVEZDANA KURVO
Bolje ovako nego da ih je odvalio dinamo.
Loša igra. Tiraspoljani nam nalupali kontru kad su hteli.
Ako ovako igramo biće prteno i sa Y Boysima ili Klujom
Gledao dzvedzu prvi put posle vise od godinu dana, ben i katai jedini da znaju da se igraju lopte, ovo ostalo katastrofa, krstovic, nikolic, gavric nisu ni za dinamo vranje
kluz mozda i prodjemo, ako dodje jangbojs idemo i mi u kup slavice cukteras s partizaijem
Puca Šerif iz pištolja slovo A, slovo I, iz igre ispadaš, druže ti xd
Ma bilo sukoba oko degeneka i eto ti kurca
Volja za prolaz 5,3%
U prvoj utakmici ih razbili sa igracem manje doduse na marakani a veceras 10 pasova neprocitanih od saigraca sloga nula niko ne dolazi po loptu kao da su trcali maraton ni jedna skoro lopta iza odbrane za 90' a kad kruzimo oko 16erca samo gledam kad ce kontra da pukne
Krstovic jos jednom pokazao klasu za trecu ligu
Liku je ucinak 3 sacuvane lopte od 10 i ni jedan doprinos igri
Pritom katai i ivanic nikad gori nije ovo sportske prirode
Dobro je da imamo sansu za le ja reko gotovo
Nismo je zasluzili ali ok, treba uzeti koji dinar, necemo se zaliti