Prijava

Swoj se swome raduje

moja prognoza za večeras:

kluž - zvezda 2:2
paćo - santa kara 3:2

santa kara prolazi posle neviđene penal drame

Preimenujte temu u "bordel", pa da narucimo nesto

Sluge rezima ste

Picke ciganske

Picke ciganske

https://www.danas.rs/sport/fifa-crvena-zvezda-mora-da-plati-fiorentini-600-000-evra-120-000-kao-penale-i-kamatu/

koga mrzi da čita

Terza prodaje fudbalera Fiorentini, malog prezimanjaka Terzića. Žabari hoće da isplate pare, Terza mađija kaže nemoj slučajno na džvedždin račun i daje neki privatni račun u Nemačkoj (zašto, mogu samo da se dosećam). Žabari greškom isplate pare na pravi račun i Terza zove i kaže im, e brt pogrešio si, plati i na onaj račun u Nemačkoj, a ja vraćam ove pare sa džvedždinog računa. Žabari ponovo uplate, Terza kaže evo ti kurac hahahaha i zadrži obe uplate.

Stvarno je doktor jebem mu sve, povlačim ako sam šta rekao. Da je živ i zdrav, više je uradio za našu stvar, nego svi bombasi sveta.

hahahah lik je zaradio brat bratu 1000 godina robije, ali nesto mi govori da ce takva njuska da se utali i sa sledecom garniturom vlasti

Takvim glavama odgovara da se lizu sa kim god je na vlasti jer cim to ne rade, inaju molion razloga za robiju, a onom ko je vlasti odgovara da ima takve na pozicijama moci jer totalno nisu pretnja a rade ono sto im kazes, pa makar bilo ilegalno jer nemaju sta da izgube.

Win win za sve, i ostace taj negde u fudbalu dokle god Srbija ne bude imala neku bar malu instituciju pravde ili cega vec sto moze neutralno da razbije to, dakle nikad.

Baš na FM vodim Fiorentinu i vidim ovog malog Terzića, rekoh al ga uvali stari Terza Violi samo tako nmg da ga prodam a i nema neke ocene

Fudbalski klub Crvena zvezda je u poslednjih godinu dana uspeo:

- Da bude kažnjen zbog vređanja protivničkog fudbalera od strane navijača na utakmici koju su igrali bez prisustva publike;
- Da proda fudbalera i ostane dužan ekipi kojoj su ga prodali.

Ako gomila momaka koji treniraju fudbal 10+ godina igraju zajedno 4-5 sezona, imaju dvadesetak evropskih utakmica i jutjub da gledaju kako igraju pravi, ozbiljni timovi i igrači; mogu da kradu taktiku, poteze...Kolika je šansa da nauče da igraju relativno dobar i dopadljiv fudbal, i pored toga što u redovima, sve vreme, imaju Gobelju?

Kako Zvezdaši broje do 20?
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,1-1,20

13,14,15,16,17,18,19,1-1,20*

Mislim da sam dobio izliv krvi u mozak pokušavajući da shvatim ova tri posta

Skrolovao sam da vidim gde su ove fusnote, ali nema

Bugarski android 4.0 i opera rendering na istom. Oprost braćo