Prijava

A i nznm gde misliš da se razvija i ko uopšte da ga razvija. Pola terena u ligi jedva da prolazi komisiju, igra protiv tamo nekog Novog Pazara i Kolubare, moli Boga da ga ne obogalje, a trenira ga čovek kom je krajnji domet Moldavija ili Kipar.

M E L K O R
E
L
K
O
R

Celt moj dobar drug :)

razvija se kad igra bilo gde, najcrnje je kad nije na terenu, prestani da pišeš o fudbalu

Jeste da, linglong liga dušu dala za razvoj mladih igrača. Sve na stranu, da se vratimo na glavnu temu uvodjenja partizana u low budget pornografiju.

Melkor, navijas za zvezdu?

Navijao od pete do tipa dvanaeste, kao. Navijam za Romu i Seltik čitav život praktično, mada otkad Toti ne igra fudbal jedva da me uopšte zanima.

Kolko su ti igrači sto ih pobroja skupa odigrali minuta u klubu, Bombi?

Ne računajući Živkovića.

nisu tom Danilu cestitali rodjendan, jesu drzavni projekat al ne moras bas tolki bombas biti

daj dokaz da nisu, opet si video da je neko nesto napisao

gugl kaze da je danilu vucicu rodjendan 2. decembra, zasto bi mu cestitali rodjendan 11. avgusta?

tako sam i mislio

celt
aj tilmo, iako uvek podrzavam drmanje kaveza bombasu za ovu zaludjenost, ne moze ni da se poredi koliko se lizu trenutna vlast i zvezda, koliko tu drzavnog novca bude umuvano, i koliko ljigavih glava sa vlasti to podrzava, i to sto se partizanu ubacuju pare sa vremena na vreme da ne postane cukaricki jer ni to ne ide...

Napisao sam SAD im je dao Vučko.

Naravno da se više daje Zvezdi, kao paći što se davalo više za vreme žutih.

Ali tad su pustili Zvezdu niz vodu, Vučko pametan zamaže im oči malo i oni odmah ćute.

Koliko se davalo Partizanu za vreme zutih govori cinjenica da su za celu eru Duska Vujosevica doveli 2 (slovima dva) igraca iz evroligaskih timova i jednog iz NBA - Ejsi Loa kad im je Beograd uplatio vece pare za final four.

Za isto vreme, tada postojeca zvezda je dovela 9 igraca iz EL i nekoliko iz NBA. Znate i vi da pare tada nisu bile faktor x vec Dule, zato ga je sns i oterao kad je dizao ovu mutantsku nakazu pre par godina. Da ne zaboravimo izjavu vesica koji je samo za projekat evropska zvezda doneo 20 miliona evra po sopstvenim recima.

https://twitter.com/KVucic/status/274638900931198976?s=20

Jebo ga jel ne umes da guglas pa daj mi link.
1. Dec je