Кад Гробаре не би укењало ја не знам шта би се десило..
Иначе, ко га јебе, ми смо Звезда, не плашимо се никог. Јес да смо мало посрнули у последње време, ал ко га јебе. Сетимо се како је Рома прошла, а и Бајерну је било стани пани. Или ПСВ, 3:2, лудлио, Боле Јанковић. нек буде таква текма па и нек не прођемо.
Ja mislim da Austriju možete da dobijete Stade i Aek su vam ravnopravni rivali i uz malo sreće i odličnog navijanja na Marakani možete i njih..Standard , Šalke , Braga će vam biti mnogo zajebani..
Mi znamo već smo igrali protiv 2 od 3 , ako bog da sledeće godine na Šalke ;)
Samo da ne izvučete Šalke jebo te , odmah se pozdravite pucate i na Marakani , odlična su ekipa , nije mi jasno kako su postigli tako loše rezultate u Nemačkoj ..
Tako smo i mi govorili neka nam dođe bilo ko samo ne Genk , kad ono belgijanci pokucaše na vrata Hrama jebi ga..
A bilo bi kul da mi izvučemo Hanover 96 a vi Šalke pa oba kluba u napad na Švabe , Crvena Zvezda i Partizan.. ko 41' bog te mazo..
Навијачки Аустрија, али од тога нема ништа. Волео бих Стандард, што да не, АЕК не знам дал би нас избацио лако, али УЕФА би, тако да оно.
Ја знам кога извлачимо!
:)))
A smiješno mi je kad ljudi kažu nije Ventspils mjerilo. Pa kako nije? Da su ih pobijedili 1:0, ili 2:0, onda bi imali razloga za brigu. Ovako su igrači dokazali da su zaslužili plej of, i da im je mjesto u 4. pretkolu, kad već ne mogu direkt u LE. Igra im se popravlja, prva utakmica je bila prva takmičarska, poslije priprema. Sad su malo odahnuli od priprema i odvalili u drugoj utakmici. Nadam se da će i Adi da se vrati, kad nadoknadi propuštene pripreme. A i kad Kralj stoke dođe do maksimuma, biće seksa. Drago mi je što je Borha naučio da šuta u okvir gola. A ono ljubljenje grba, hm... Mene je kupio, jebem ga nasmijana :D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Spartak Moskva, Metalist, Standard, Briž, AEK, Dinamo Bukurešt, PAOK, Ren i Rapid iz Bukurešta. Ovi ne bi bili loši.
Inače, lično bih voleo PAOK da izvučemo. Pitam se da li bi komšije došle u kavez...
Кад Гробаре не би укењало ја не знам шта би се десило..
Иначе, ко га јебе, ми смо Звезда, не плашимо се никог. Јес да смо мало посрнули у последње време, ал ко га јебе. Сетимо се како је Рома прошла, а и Бајерну је било стани пани. Или ПСВ, 3:2, лудлио, Боле Јанковић. нек буде таква текма па и нек не прођемо.
Стандард! АКо им првак игра онако, онда ни ови нису бољи.
Nije Bebo, nego BeboP sa P kao patkica. Stefan je bezobrazan mladić.
А после сте у реваншу у Ајндховену изгубили 5:0, ако се не варам?
SC Braga (POR)
FC Schalke 04 (GER)
R. Standard de Liège (BEL)
AEK Athens FC (GRE)
Stade Rennais FC (FRA)
FK Austria Wien (AUT)
У мојој замисли, био је само један непрелазан, ово је нешто друго. Барем је све јасно.
Voleo bih da izbegnemo Šalke i Bragu, ali pre svega Šalke. :)
Заборавио сам да напишем да пробамо да не спомињемо имена хахахах!!!
Два непрелазна, два тешко прелазна, два пожељна.
Ja mislim da Austriju možete da dobijete Stade i Aek su vam ravnopravni rivali i uz malo sreće i odličnog navijanja na Marakani možete i njih..Standard , Šalke , Braga će vam biti mnogo zajebani..
Mi znamo već smo igrali protiv 2 od 3 , ako bog da sledeće godine na Šalke ;)
Mada ko god da dođe, jebem li ga, na Marakani možemo da dobijemo, a sad zavisi od rezultata tamo.
A treba dočekati taj žrijeb jebeni. Da se ne nagađa vše, pa da se spremamo za Dijega.
Samo da ne izvučete Šalke jebo te , odmah se pozdravite pucate i na Marakani , odlična su ekipa , nije mi jasno kako su postigli tako loše rezultate u Nemačkoj ..
Tako smo i mi govorili neka nam dođe bilo ko samo ne Genk , kad ono belgijanci pokucaše na vrata Hrama jebi ga..
A bilo bi kul da mi izvučemo Hanover 96 a vi Šalke pa oba kluba u napad na Švabe , Crvena Zvezda i Partizan.. ko 41' bog te mazo..
Навијачки Аустрија, али од тога нема ништа. Волео бих Стандард, што да не, АЕК не знам дал би нас избацио лако, али УЕФА би, тако да оно.
Ја знам кога извлачимо!
:)))
Ne može nam niko ništa.
Bruno je rekao svoje
Raul i Šalke pa nek' ide sve u kurac.
E ne mere. Ima da dođe Diego na Marakanu. Poslije daje otkaz u Atletiku i prelazi u Zvezdu, jer mu se igra u Evropi, Atleti će da ispadne.
Ćeraćemo se sa Atletikom u grupi. Diego dolazi u Zvezdu da bude zamena Kaduu.
Čule decxko ne zajebaji i sam znaš da to nikako ne može da bude dobro..
Не плаше ме (за сад) ти најбољи играчи ових великих екипа, јер ће маларични да их поједе само да оде, брине ме систем и снага уопште.
A smiješno mi je kad ljudi kažu nije Ventspils mjerilo. Pa kako nije? Da su ih pobijedili 1:0, ili 2:0, onda bi imali razloga za brigu. Ovako su igrači dokazali da su zaslužili plej of, i da im je mjesto u 4. pretkolu, kad već ne mogu direkt u LE. Igra im se popravlja, prva utakmica je bila prva takmičarska, poslije priprema. Sad su malo odahnuli od priprema i odvalili u drugoj utakmici. Nadam se da će i Adi da se vrati, kad nadoknadi propuštene pripreme. A i kad Kralj stoke dođe do maksimuma, biće seksa. Drago mi je što je Borha naučio da šuta u okvir gola. A ono ljubljenje grba, hm... Mene je kupio, jebem ga nasmijana :D