Prolazili smo Francuze, nije da nismo...Ren je bio crnacka ekipa, ovi su vise "Francuzi", tako da iako mozda zvuci kao jak protivnik, nisu bauk.. Mi smo tuzni, ali nikad se ne zna...
Сад кад ми се мало охладила глава мислим да можемо да прођемо гомна француска. Ма усраће се бре кад истрче пред пуном Мараканом. Има да им Бајко исвршава у уста буржујска, да осете како је то кад Србин осемењава, мајку им јебем да им јебем ону одвратну ! Јеби гомна ! Толе лопове !
Bem li ga, klasičan francuski tim pun čamuga. Koliko ja gledam Ren je prošle godine bio bolja ekipa od ovih. Al ovi imaju par iskusnih igrača Tipa Obrenjak, Kalme i još neki poznatiji. Evo dole piše da treba i Šamak da dodje, to jest da se vrati. JEBENO:
Нененене, знаш шта је још боље!? Направимо коло, 10 играча у њему, ал га затворимо, и онај један што најбоље зна са лоптом узме и седне на њу. И тако 90 минута. Ту улазе навијачи у причу, јербо мора неко забављати оног што седи, а и давати ритам. И на страни исто тако, и онда чекамо пенале, па шта нам бог да. лололололо
Јеботе а лепо је кренуло, први пар Спортинг отишао, и даље не верујем свега ми :)
Prolazili smo Francuze, nije da nismo...Ren je bio crnacka ekipa, ovi su vise "Francuzi", tako da iako mozda zvuci kao jak protivnik, nisu bauk.. Mi smo tuzni, ali nikad se ne zna...
Ја сам био убеђен да ћемо добити ПАОК.
Треба довести 3-4 иљаде људи испред хотела гдје спавају говна и оплести са пјесмом :)
Сад кад ми се мало охладила глава мислим да можемо да прођемо гомна француска. Ма усраће се бре кад истрче пред пуном Мараканом. Има да им Бајко исвршава у уста буржујска, да осете како је то кад Србин осемењава, мајку им јебем да им јебем ону одвратну ! Јеби гомна ! Толе лопове !
Ja još ne mogu da prežalim kada smo ispali iz Lige Evrope od Strazbura u 90. minutu...
Bem li ga, klasičan francuski tim pun čamuga. Koliko ja gledam Ren je prošle godine bio bolja ekipa od ovih. Al ovi imaju par iskusnih igrača Tipa Obrenjak, Kalme i još neki poznatiji. Evo dole piše da treba i Šamak da dodje, to jest da se vrati. JEBENO:
МОЛИМ БОГА ДА НАМ СЕ ВРАТИ ЗА ЈЕБЕНИ ГОВНАВИ БАКСУЗНИ УСРАНИ СТРАЗБУР !!
Звезда да купи Хосе Антонија Чамота и Фернанда Хијера.
После тога титуле ће саме доћи к нама.
Овако бар постоји колика толика нада, замислите да нам се Спортинг пао :)
Ја сам чуо да је Ван Перси изразио велику жељу да заигра пред делијама.
АЏИЋУ РЕАГУЈ!
Реално, толико смо крш, да треба све да пробамо. Можемо и ону лебдећу младу да ангажујемо да мало оседе црнци. лолололо
Сад гледам вредност њиховог тима, вреде 77 милиона лоло
Sad će izjava Prosinečkog tipa "Naučili smo školu i izvukli pouke protiv Rena...Imamo šanse!!!"
Ljudi, ne zanosimo se...
Нико се не заноси.. Немамо трика да прођемо и то је то.. Само да дамо гол код нас, а да тамо не примимо више од 2..
Једино АУТОБУС и много много много среће.
http://www.youtube.com/watch?v=dTwCmn0mXFo
http://www.youtube.com/watch?v=ZDN9y2vTdUs
Ластин аутобус, или Губитников олололол
Нененене, знаш шта је још боље!? Направимо коло, 10 играча у њему, ал га затворимо, и онај један што најбоље зна са лоптом узме и седне на њу. И тако 90 минута. Ту улазе навијачи у причу, јербо мора неко забављати оног што седи, а и давати ритам. И на страни исто тако, и онда чекамо пенале, па шта нам бог да. лололололо