FK Crvena Zvezda

1. Johnny Kurajber

Ja bih voleo da vam dođe Ratko Dostanić, a nama Ješić. To bi bio šou lololo

Јеси л' ти нормалан? Па обојица су толико неспособни да би се већ у следећем дербију први пут десило да буду поражене обе екипе. :))))))))))))))))))))))))))))

Црвена Звезда - Партизан, резултат: 3:0 за Доњи Срем :))))))))))))

2. Do jaja, Sale je kul lik, svidjalo mi se kako smo igrali onomad, igra napadacki,i nece dozvoliti da mu se seta klincadija po terenu... U svakom slucaju je bolji od Dostanica, Kosanovica i ostalih kvazi trenera. Jedino umesto njega bih prihvatio Stepanovica...E sad, samo se nadam da ce nekako uspeti da se izbori za ono za sta se Robi nije izborio, a to je nemesanje prilikom sastavljanja tima, zbog cega je na kraju ovaj i otisao....

3. Њему је играо Рашковић уместо Молине, толико о самосталном састављању тима.

4. Ajde sad svakog trenera ponaosob da navedemo, kome ko nije igrao.... U ovakvoj situaciji, on je ubedljivo najbolji izbor, Zenga i ostali kostaju mnogo para, moramo da budemo realni.

5. Њега су најуурили прошли пут, видећемо сад.

6. Ne znam. Jednostavno ne znam.

Predugo Zvezdu vode govnari, mafijaši, konobari i političari da više ne mogu da je smatram istim klubom kao nekada. Jednostavno, ovo je kap koja je prelila čašu. Znao sam da je Lukić govnar, da je ogavna smradina koja je uvalila debelu guzicu u predsedničku fotelju, ali sam sve do sada ostavljao onaj jedan promil šanse da ja možda grešim.

Robi nije otišao, Robi je oteran. Iskreno, dovođenje Velikog Žutog na mesto trenera je bio taj jebeni tračak nade da će nešto da krene sa mrtve tačke, i Robi je sa ovom očajnom ekipom godinu dana uspevao da taj tračak nade održava živim. Što se mene tiče, on je kao trener uspeo. Hteo je da zadrži okosnicu tima, a ovi prodali Borhu i Tošića. Toliko o upravi. Jedini prelazni rok u kom se on pitao nešto je odradio dobro, čak za naše uslove i odlično. Publika se zbog njega vratila na stadion. I šta se desilo? Jebiga.

Poslednji put kad sam se iznervirao zbog Zvezde je ona nerešena protiv Strazbura. Taj "poraz" sam maltene sanjao danima. Zvezda je imala dobru ekipu. Ta ekipa je imala pristojnu cenu baš zbog jebenog Piksija i dovođenja Zenge, igranja u Evropi i tako dalje. Piksi je odlučio da rizikuje i da sačeka SP u Nemačkoj na kom je Žigiću mogla debelo da skoči cena i verovatno da bi da onaj idiot od Ilije Petkovića nije igrao kao pičketina i uništio ceo kolektiv. Ali to je druga priča. Piksi je oteran. Dva-tri meseca pred kraj godine i samim tim je stvoren fantastičan teren "finansijerima" da opelješe Zvezdu do poslednje pare i sve svale na Piksija. Nakon toga Zvezda više nije Zvezda. Tada je Zvezda postala šestorazredni polutim i izgubila je svaku dodirnu tačku sa onim što je nekada bila. Tada mi je već bio pun kurac našeg fudbala. Svake sledeće sezone sve veći padovi. U upravi su se smenjivali klovnovi. Bilo je tu svakavih, nisu svi bili mafijaši, ali je mafija upravljala klubom, a očigledno i sada upravlja. Koliko sam čuo, seljak iz Sopota je juče/prekjuče nakon utakmice sa Radom napljuvao Robija pred igračima. Nebitno da li je to istina, jasno je da Robi nije otišao sam.

Jebiga, od tami 4-5. godine gledam Zvezdu, dakle cirka 15 godina, dovoljno da pamtim Dinamo Kijev i slične. Dovoljno da jedno tri puta odgledam finale i sve utakmice keša preko raznih kaseta, Youtube-a i ostalog. Jednostavno, nikakvu paralelu ne mogu da povučem između ove i one Zvezde. Nama su bre replike dresova iz 91. najveći uspeh sa ovom upravom. O čemu mi pričamo uopšte? Možda jeste kliše, ali istina je da sa igračkim kadrom kakav Zvezda ima u prethodnih pet godina ni luda putacija Fergusona, Murinja i Gusa ništa ne bi uradila. To je realnost. A ako ni u šta drugo, verovao sam da nas od totalnog dna razdvaja još samo ta naloženost igrača koju im prenosi/im je prenosio Robi. I više od onog plača me je oduševilo je taj čovek opet stao iza Krnete i preuzeo odgovornost za greške tog čoveka. Svaka mu čast.

Jebiga, Zvezda više nije klub kog nisu dostojni ovi igrači, Zvezda sve više postaje klub koji nije dostojan tih igrača.
    Niko neće da igra za džabe. A dosta njih je igralo. Jednostavno, Robi je trenutno preveliko lice za Zvezdu i tako će biti dok god u upravu ne dođu ljudi koji imaju muda, a to su obično ljudi koji su bili vrhunski igrači - Džaja, Piksi, Juga, Deki, Robi, Darko, Dejo, možda i Miha i slični.

Jednostavno ne mogu da pratim klub u kom plaćeni navijači maltretiraju Krnetu u avionu nakon utakmice sa Naftanom, u kom seljak iz Sopota pljuje legendu, istinsku legendu kluba, i u kom isto tako plaćeni tinejdžeri šamaraju još jednu legendu kluba, ma koliko isti bio loš trener - Pižona, klub čiji samozvani navijači isteruju Piksija iz kafića.
    Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo, pa da krenemo iz pete lige i za koju godinu budemo normalan klub.

7. Е јеби га :Д
    ЗВЕЗДА ООООООООООООО

8. Волиш жену - лепо, волиш девојку - још је лепше,
    волиш децу - и то је лепо,
    али брате,
    ВОЛЕТИ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ - НИЈЕ ТАКО МАЛА СТВАР.

Ко год да је у управи, на клупи и терену, ја не навијам и не волим њих, него Звезду. Не могу сад да престанем због Лукића и сл. банде, јебига, љубав је то.

http://www.youtube.com/watch?v=pFLKZSnJkX8&feature=related

9. Пази, да Лукић не плаћа вођама давно би то било завршено. Упала би му интервентна и убила говно. До полусезоне он је готов :Д

10. Даће бог и пре полусезоне. :Д
    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/lukic-kao-robi-92435.html

И занимљиво је шта ће бити са овим, да л' ће да оде а њега да остави или да га прода па да побегне...
    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/stara-dama-spremila-2-5-miliona-za-maksimovica-92437.html

11. Веверице, ово је беше из оног Најлепших 200 голова?
    Идем и ја да гледам текму, ако мисле да ће да изгубе, немој ни да играју.

12. Две и по милке за овог параплегичара?! Водите га и за милион!

13. Зна Мурињо

Веверице, ово је беше из оног Најлепших 200 голова?

Јесте Мурињо, 200 најлепших голова.

14. Ел ово било неко клизиште па се Храм спустио до Маракане?

15. Јес брате, саће га вратити кад оде лукић лололо.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.