FK Crvena Zvezda

1. Не смије Кратка јер би га неко ликвидирао одмах :)))
    Сад ће онај тренер омладинаца као што рекоше горе, носоња онај :)
    До Јанковића и полу сезоне, Младеновић ће усрати све и оћераће Салета ко и робија :) и онда ЏАЈО ВРАТИ СЕ! :)))

2. Мада није ни Рајевац лош решење :) нимало :Р

3. Skočimiš
    Jeste, da imaju pare za Đukića.... Pajsad kad vam Vitez dovede Kratka Ostanića, vječitog prelaznog trenera.

Кратко Останић је био и остао (не)пролазни тренер Звезде. Мало-мало па прође кроз Маракану.

4. Цоа тренер, стиже Станковић на позајмицу, купујемо Луковића од Зенита и Нинковића од Динама. Отвара се витез, да се повади за сва срања. лоло

5. Ljudi, i CZ i Partizan imaju krš timove koje ne bi mogao sklopiti ni Marčelo Lipi lično.... Aj da se udružimo i da krenemo od autokomande, prvo na jedan stadion pa onda na drugi, da jebemo mater govnjivim upravama i onda se fino drugarski rastanemo uz psovke i zaboravimo na kratkotrajno primirje.... Ovo više nije ni skrnavljenje Zvezde ni skrnavljenje Partizana, ovo je jebanje u zdrav mozak, klasično izrugivanje čistoj svijesti.

6. Скочишми, подржавам иницијативу. Ајмо по говњиву мотку у руке и удри багру, а кад завршимо са нашим клубовима, да продужимо до Старе Пазове, и тамо седе гола говна.

7. ovo je jebanje u zdrav mozak, klasično izrugivanje čistoj svijesti.

potpisujem

8. Ја сам за! Ни Звезда, ни Партизан никад нису имали јадније тимове, никад оволико људи ван фудбала (ту поред политичара и квазибизнисмена рачунам и самозване фудбалске менаџере) се није мешало у рад клубова, а све без икаквих значајних резултата. У Европи се сви радују кад извуку неки српски тим на жребу. Срамота! И Делије, и Гробари, сви они прави навијачи, би требали да се стварно уједине и да отерају прво плаћенике од вођа навијача, а онда и управе. па онда сви зајдно да терамо Толета и компанију.

9. Да ли сте ви озбиљни када кажете да бисте волели да се врати Сале Јанковић? Човек можда има солидну замисао, али код њега су се играчи вукли као пребијени. Анемичан је, не зна да одржи дисциплину и није никакав ауторитет. Криво ми је што је отишао Роби, није врхунски стручњак, али је макар мотиватор, а урадио је још једну много важнију ствар. Након десет година бунарења ми опет играмо од ноге до ноге, чињеница, не претерано добро, али играмо од ноге до ноге. Ове године су му додатно осакатили екипу. Исти људи који су сада пљували Крнету, Робија и остале су пљували и Борху, а ми смо без њега десет пута слабији. Толико.
    А то што је отишао пред Бордо, не мења стбар битно. И овако и онако су нам мале шансе. А велике промене често знају да тргну екипу из учмалости, тако да ће свакако ови изгорети на терену. Отишао је као човек, а не као говно као многи пре њега.

10. Ljudi, i CZ i Partizan imaju krš timove koje ne bi mogao sklopiti ni Marčelo Lipi lično.... Aj da se udružimo i da krenemo od autokomande, prvo na jedan stadion pa onda na drugi, da jebemo mater govnjivim upravama i onda se fino drugarski rastanemo uz psovke i zaboravimo na kratkotrajno primirje.... Ovo više nije ni skrnavljenje Zvezde ni skrnavljenje Partizana, ovo je jebanje u zdrav mozak, klasično izrugivanje čistoj svijesti.

Teoretski, ljubav lepo zvuči, malčice je drukčije u praksi. Ma ovo bi bilo izvodljivo samo da su i s jedne i s druge strane, pa bar jedno 80% ljudi, normalni navijači koji vole svoj klub i umereno mrze protivnički. Ili baš mrze protivnički, ali nisu indijanci. Ma jednostavno rečeno, neizvodljivo. Ja ne vidim izlaz iz ovog sranja. Ni u Zvezdi ni u Partizanu.

11. Ne znam ljudi ali doveli su nam klubove do dna. Nema skupljanja i teranja indijanaca iz klubova dokle god su tu plaćene vođe sa obe strane.

12. Нема го курац од нас док су нам ове вође. Ови наши рекетирају управу, истерују људе из кафића, ови ваши имају значке, ударају рекет Мустафу 5000 јевреја месечно да га не би прозивали. Вучићу реагуј, Дачићу 'апси багру!
    АВ! АВ! АВ! Држава дуради нешто!

13. Ма какве бре вође, то су увек били нечији плаћеници од како су се Аркан и екипа појавили.... Вођа навијача је сад постала професија....

Роби је био једини који ми је давао макар неку веру да ови балвани могу нешто да ураде, ал' сад и он оде, а за тренера ће нам или оставити Момчиловића или ће довести неког типа Сале Јанковић.... Можда чак и Жонпија врати....

14. Iskreno, mislim da Robi nije trenutno trener kalibra Crvene zvezde. Mada, ako pravimo paralelu s tim ko nam igra, onda sam i ja dobar za trenera. On je čovek imao dobre namere, bar ja tako mislim, ali ipak nedovoljno stručnosti i nije imao normalnu ekipu, tako da nije ni mogao baš da se pokaže. Sve u svemu, šteta.

15. а за тренера ће нам или оставити Момчиловића или ће довести неког типа Сале Јанковић.... Можда чак и Жонпија врати....

Ja bih voleo da vam dođe Ratko Dostanić, a nama Ješić. To bi bio šou lololo

16. http://www.jedan-nula.com/images/vesti/vest_7600_1_thumb_2.jpg

Јешић салутира твом предлогу брате Џони....

17. КРАТКО ОСТАНИЋ ЗА ШЕФА СТРУКЕ!

18. Ili još bolje, radi zanimljivosti Ješić kod vas, a Kratko kod nas lolololo
    To bi bio šou!

19. Trebao je Robi da prihvati ponudu Viljareala.

20. Роби можда чека да Штимац попије отказ па да преузме селекторску позицију.... Или ће доде у Динамо можда....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.