U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Odbrana jebe kevu, da se ne lazemo. Trce kao konji, ali ovi napred nemaju sut, jebem mu mater.
Огорман напредак у одбрани без битнијих киксева, средина ради посао како ваља, фали нам само ОНАЈ завршни пас што нас кеца већ деценију.
Задовољан сам приказаном ИГРОМ.
Bravo, bravo komšije odigraste mušku utakmicu! Svaka čast! Šteta što im niste gol uvaljali.
Lolek pozitivan rezultat, :D. Bordo pašćeš na penale.
Dobar Asamoa, dobar.
Svaka čast na htenju, mogla je neka i da se uvalja, al jebga.
Zvezdaši, sve čestitke za prikazanu igru večeras, od jednog okorelog Grobara. Odlični su bili svi, a Bordo nije neprelazna prepreka. Mislim da možemo da izborimo bar nerešeno tamo i tako prođemo na gol u gostima.
P.S. "Pozdravljam" sve članove sajta Vukajlija koji su stavili pare na Bordo.
У суштини, Французи се нешто нарочито нису ни трудули, руку на срце. Надам се да не циљају баш из све снаге да се квалификију у ЛЕ.
OOOOOOOOOO БАЈКО МАЂИЈО!
довољно смешна, а ти му га јој даде по патетици...
Jebiga, nisam sebe ne razumem zbog toga, al' valjda datum proizvodnje (29.5.1991.), jebem li ga. :D
Odlična utakmica, prava muška, ne pamtim da smo skoro ovako dobro i pametno igrali.
По мом мишљењу, чување Јовановића за овај меч се исплатило. Елем, Спајић је солидно одиграо ових пар минута што је играо. И да, да се не лажемо, овде се видело да смо сасвим пристојно физички припремљени, јебига, није лако мерити се са Камерунцима на +40 степени. Мушки. Честитке.
Koliko će keša klub dobiti ako prođe i ustvari dobija li šta uopšte?
Јес да је ово супер :) али тамо очекујте 4+ :))
Свиђа ми се што Сале размишља, уводи разумне измјене и ставља играче на њигове позиције :) то је једина исправка Робијевог система.
Слажем се делимично. То јест, не очекујем баш четири комада, али не очекујем ни да прођемо. Сећање на Рен је криво за то, додуше, ми имамо нешто јачу екипу него тада.
Исправите ме ако грешим, али ми много озбиљније играмо док не дамо гол. Тако да сам навијао да им га завучемо у 85. да немају времена да ураде много. :Д
КАКАВ ЦРНИ (ХАХАХ СТВАРНО СУ ЦРНИ, КОЈА ФОРА) БОРДО, ДАЈТЕ ИНТЕРА ДА СЕ ИГРАМОООООО ИГРАМООООО ИГРАМОООооОооооОООО
У првом полувремену ми се није свидело форсирање дугих лопти у великој мери, поготову ако узмемо у обзир да је Милуновић приближно моје висине. Али су стали са тим, и разумно мењали страну кад је било потребно. Мићко има очи, и то ми се свиђа, добро прати игру.
ДАЈТЕ РЕАЛ ДА СЕ ИГРАМО ИГРАМОО ИГРАМООООО :))))
Иначе БРАВО, браво и западу што није звижда како су најавили :Д
У неким моментима стварно је звучало предобро навијање :)
Ја овако поносан на играче Звезде нисам био годинама. Можда од оне утакмице са Тбилисијем, али они су го курац у односу на ове чамуге. Стварно не могу да верујем шта сам гледао. Кад би овако играли целе сезоне, или бар 70% од овога, никад нико не би могао да титулу доведе у питање. И дуплу круну и шта год оћеш.
Не могу да опишем колико су ме играчи одушевили. Кад су се повредили Бајко и Јовановић сузе ми кренуле због оне одбране кад је скочио са земље јер оно мудо пољско константно краде на целој текми и неће да прекине игру. Још им након тога поклања лопту, јебем ли му дете упичку оно смрдљиво ушљиво. А оном говнету Обранијаку бих силово све живо и мртво а онда га набио на вр оног јарбола за заставу на крову Севера да се вијори пичка му материна. Онако безобразно говно нисам видео ни у шпанским и жабарским клубовима.
Свима свака част, поготову одбрани. И малом Спајићу који је имао муда да спашава екипу кад је било најјебеније. Једино ме Чава није баш импресионирао јер има катастрофалан шут, јебем га у ногу. Боље би дауновац без једне ноге шутао са врха шеснаестерца. Па јебему сунце, нема боље позиције, отворен пут ка голу и он набија лопту у Земљину орбиту, сруши шеснес сателита. Улети му кита.
А тренеру би свака пичка која је била на Маракани требала да да пичке јер је лик објаснио како се прави тактика за пар дана. Да је осто Роберт, радио би исто као досад и испушили би голему курчину. Био је невероватан играч, али да буде тренер не уме и боље нека се бави повртарством или да тапацира намештај него што јебе клубове Барсином тактиком која може да успе само у Барси. Не може човеку дуђе у главу па то ти је.
Да не заборавим кореографију која је ПОЈЕБАЛА! Можда најбоља после оне са текме са Ромом. Навијачи покидали, жалим што нисам ишао, али има да се учи, а и рекао сам да нећу ићи да не трошим паре и живце.
Само овако да наставе и следеће године играмо квалификације за ЛШ. Сад ваљда контају да треба на терену да се остави срце, а и остали органи.
Делије са севера су испале бједе јер нису скандирали Просинечком а обећали су :Д
Само ушљива паролица :Д