Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јебач, ја се само плашим да је то шок терапија због промене тренера. И јако је добро што је реванш за недељу дана, јер мислим да већ за две недеље не бисмо имали шта да тражимо. Тактика је исти курац, исто што су и са Робијем покушавали, с тим што су сада били наложенији, понављам, волео бих да грешим, али мислим да је то та шок терапија.
Dobro smo ovde odigrali, ali treba preživeti tamo.
Ne brate, nego su se cele prošle sezone jebavali u francuskoj ligi ni za šta. :D Realno, trebalo bi da nas baaaaaaaaaaš onako svetski usere da bismo prošli. :) El bijo neko na tekmi?
Бајко мађија, брани и кад лежи док је повређен!!!
Ја сам јебено одушевљен игром, иако је Бордоу фалио Плашил, опет је у питању екипа за класу јача од нас. Јебено сам одушевљен.... Одбрана врх врхова, Лазовић и изнад тога....
Мислим да од Асамое може да буде неки добар играч кад се уигра.... Неко ко може давати 10-15 голова по сезони....
СмаРеме, тактика је све само не исти курац као и Робијева, нити смо играли са три играча у функцији шпица, нити смо играли офанзивно, нити смо играли са два плеја....
Цокула, било је "нанананананананна Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки!" кад је била парола. Доста.
Pa nemaju ni ovako šta da traže tamo. Uvek ista priča, izvuku bod na svom terenu i onda, krajnje logičan ishod, izgube na gostujućem. Kada počnu pobjeđivati na svom terenu, e onda će imati šta da traže bilo gde da pođu.
Јесте али то је повео запад, север је форсирао од рођења мог :))
Е да, и јебеног Чаву јуниора само на кондициони па да буде крљаџија и да квари противничку игру, јер у нападу је јебено очајан....
Немају шта да траже, наравно. Напуниће их ко Шиптар корнет, али ја сам само хтео да видим погибију јеботе. Као и сваки навијач. Оћу да видим једном неки труд и борбу за грб, навијаче и све што је Звезда. Јебеш резултат, превише смо постали мали у свету фудбала да би имали добре резултате. Могу бар да покажу да им је стало до свега овога.
Ни Роби није играо са три шпица. Није сваки играч који игра напред шпиц. Опет смо играчо са два крила, Лазовић и Вешовић чини ми се, Милуновић је био шпиц, што даље имплицира да смо играли са три играча напред. Вероватно бисмо играли са два плеја да један није отишао из клуба, тако да и даље не видим добровољно мењање тактике, него принудно.
И да, против Омоније смо играли нетипично офанзивно, играли смо идентично, само што нам је сада доста тога ишло за ногом.
А прва ствар која би била неодговорна је мењање комплет тактике за два дана. Не оспоравам јебеног Јанковића ни најмање, само кажем да је ова партија могла да се заврши као и прошлогодишња против Рена, с тим што смо тада имали слабије играче, а Рен и Бордо су приближно сличног квалитета.
И да су изгубили 5:0 а онако срчано играли, не бих им замерио баш ништа. Свака част момци.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304572_500558806640530_2082254602_n.jpg
Братац, нисам рекао са три шпица већ три играча у функцији шпица.... Исто као и код Барселоне, са два нападачка крила.... У овој утакмици су Лазовић и Вешовић били обична крила, а не офанзивна.... Не бисмо играли са два плеја јер Јанковић није луд да се надиграва са Бордоом као што је то Роби радио са Реном.... Чава јуниор је могао да буде други плеј, али је више био као дефанзивна полутка.... Дакле, још једна разлика је и што смо играли са два дефанзивна везна....
Neka drže ovaj nivo i ubuduće biće titule.
Заправо, Роби је против Рена, у првом мечу одрадио одличан посао. Чак смо имали и више шанси него сада, али смо имали и идиоте на шпицу. А да ли се нисмо надигравали, то је питање. На средини смо у великом делу меча били доминантни. Два дефанзивна везна јесу ок, али капираш ли да је Каду повређен, а Евандро отишао?
Није имао много избора, да будемо реални, прилично је био лимитиран на средини што се играча тиче, видећемо. Кажем, надам се да сте ви у праву, да је Јанковић толико до јаја, а против човека немам ништа, али је мало претерано дизати га у небеса сада. Иначе, Лазовић је сигурно био офанзивно крило. Е сад, што нам ови нису дозволили да се баш толико зајебавамо и имали какву такву жељу да држе лопту, то је друго. Реално су јачи од нас.
Којих више шанси, трчали су пола сата и после престали. Само је Тошић у другом полувремену имао добар продор и шансу али је ложе шутао десном јер је левоног.
Прижељкујем да се понови Брага. Затворити се што је више могуће, и ако то буде функционисало, почеће да ризикују мало више и ту нам је шанса да им уваљамо некако. Само нек потруде као што су вечерас, па ни испадање неће бити разочарење.
Треба да ураде оно што је Енеми пре пар недеља реко. Да један седне на лопту а остали да стану око њега у круг и да не дају овима да приђу. Само тако могу да дођу до пенала па после да моле Бога и цео црквени календар да им помогне.
Neka drže ovaj nivo i ubuduće biće titule.
Бордо је јачи од нас за класу....
Против Рена смо га подућкали у првом мечу.... Да смо ми дали 2 гола, они би дали 3 јер им је толико и требало и још су приде играли са комбинованим саставом....
Јебено је свеједно да је Евандро остао и да је Каду здрав (да је здрав играо би уместо Вешовића на крилу) јер Јанковић би и даље играо са два дефанзивца у средини јер управо ти је Чава јуниор играо плеја против Рена.... А Лазовић је био обично крило, само је, хвала Богу, по квалитету на нивоу играча Бордоа, зато и јесте толико често био у нападу....
Јанковић је имао непоражену сезону и тукао је Партизан са 4-1 и Војводину са 5-1....
Милуновић је био одличан у дефанзиви. Лазовић у нападу, али то је већ стандардно издање од њега. Мада, може он и још боље.
Је л' Чава изјеб'о оног поред аут линије? Кажу да му ћале био страшан дриблер, ипак није пао ивер предалеко. Али стварно му је шут криминално лош, слажем се са Јебачем.
И не могу никако да се одупрем утиску да је онај Мирић могао жустрије да иде на Чавин центаршут и да би закачио лопту да је тако урадио...