FK Crvena Zvezda

1. Потписујем Стивене за Брагу.... Нека се повуку у шеснаестерац, па дај шта даш.... А и Плашил ће им играти у реваншу, а њега ће морати двојица да покрију....

2. Више бих волео да изгубимо са пет нула него да играмо бункер као огавне пичкетине.

3. Мирић је много лоше реаговао кад год би му послали лопту. Требао је некога другог да убаци, мада не знам како би то онда функционисало. Можда два нападача, Бабаљ и Асамоа, али то је ризично јебига.

4. Iluzija
    И да су изгубили 5:0 а онако срчано играли, не бих им замерио баш ништа. Свака част момци.

да су макар изгубили са 1:0, да оде х-2, као што је и ишло, ја бих сад био добар 43 хиљаде. и би ми жао што нисам узео паре и што нисмо изгубили, јер ћемо свакако да испаднемо, начукаће нас тамо (сем ако не будемо имали неку енормну срећу, и уз то да пречка на нашем голу буде по метра ниже и по метра дебља од њи'ове). али добро. лепо је видети коначно оно залагање, парирање једном јаком тиму, па макар и на свом терену, где су они играли на резултат. к'о пичке. лепо је и то што смо против јачег тима били успешнији од партизана данас. и то. само није лепо што не примисмо бар један. онда би мени било много лепо. ал' добро.

5. Ево ме са меча, сад стигох кући. Имам да кажем да сам јебено поносан на ове момке како су одиграли, знам да су квалитетнији, знам да су нам опет шансе минималне, али и да смо изгубили ја бих отишао кући задовољан, јер су момци кидисали на сваку лопту! Био сам на истоку, и могу да кажем да је исток покидао са навијањем. Читао сам мало шта сте писали и неко је рекао да је запад певао... Запад је певао првих 10 минута, и онда су сви сели, исток је уз север водио навијање све време. Било је много деце и старијих људи, тако да су и на истоку сви сели негде око 25. минута, али би се код сваког преласка пола сви подгили и кренули да се деру као лудаци. Ја сам био одушевљен. Сваки њихов прелазак центра и нека опаснија акција, крећу ненормални звиждуци са свих страна, а север навија и пева. Немате појма какав осећај. Ови из Бордоа су без зајебанције упропастили неколико напада због тих ненормалних звиждука. Кореографија покидала, жао ми само што запад и југ нису били пунији, али шта је ту је. И нананана Роберт Просинечки се чуло са истока, не са Запада, бар онда када је на северу освануо транспарент. Поента мог поста је ИСТОК ЈЕБЕ :)

6. Брате, кладио си се, изгубио си, то је све део коцке, део игре, јбг, није ти Звезда крива што си лоше проценио да ће их накантати тек у реваншу.

Уосталом, што морају да их накантају, Звезда може боље од овога у нападу сигурно, и ај да кажемо да одиграју исто овако добро у одбрани. Бордо ни по чему није показао да је три пута скупљи тим (сви смо то читали као три пута бољи тим) од ових пајсера, не мора да значи да ће то показати у реваншу... Видећемо. Јес' добро кад ништа не очекујеш, па се одушевљаваш свим, али оно... ЗВЕЗДА ИДЕ ДО ПОЛУФИНАЛА ЛИГЕ ЕВРОПЕ! лолололололо

7. Обожаваоче, прошле дине против Рена на Истоку било мртвило. Исти курац ко да сам гледо на тевеу у неком кафићу. Понеко, али понеко пева, још сам био у сектору до севера. Углавном људи псују и деру се на играче. Ваљда се сморили јер су ономад одиграли само пола сата на нивоу.

8. VOS kobjasnjava Zvezdi.

9. Може и нас једном усрати.... Ваљда заслужисмо после оволико година....

10. Знам, био сам и против Рена на истоку, негде на средини, као и данас, није да је баш било мртвило у погледу на исток на било којој лигашкој утакмици, али огромно мртвило у односу на данас. Слажем се. Не знам, вероватно су људи сконтали да једва да имамо шта да тражимо и хтели су да ураде све да помогну овима доле. Не знам, ја кажем, данас сам био одушевљен људима на истоку, иако је, понављам било много људи са децом и старијих особа, сви су оставили себе на трибини.

11. Кажем ти, никад се нисам сморио на утакмици као онда. Још што сам био мртав уморан док сам дошао јебеним возом и јебао се по Београду цео дан. Али сам певао сво време, јебига.

12. Nisam citao skorasnje komentare, ali moram da kazem da me plasi ova Jankoviceva nagla promjena sa 4-3-2-1 na ovu varijantu 4-4-2. Vidjelo se da smo sa Prosineckim navikli da drzimo loptu u nogama, ali smo sad promjenom formacije izgubili dosta igraca u srcu terena, jer je Dimitrijevic igrao mnogo vise lijevo, a Milivojevic nesto ofanzivnije sto se odrazilo na pas igru, pa se moralo slati dosta duzih lopti naprijed. Vjerovatno je Jankovic htio da brzinom Lazovica i Milunovica iz nekih kontri postignemo gol. Moram reci da mi se svidjelo ono sto je Robi stvarao (da igramo kao Barselona :D) i sad se plasim da ce se to malo pokvariti, jer Zvezda treba da igra dominantan fudbal koji je Zuti i ohrabrivao. Ipak, momcima svaka cast, a neka u revansu bude kao i protiv Omonije ja bih bio zadovoljan!

13. Hrabro, borbeno, ja zadovoljan. Kontam da Francuzi nisu dali 100%, al baš zato treba nekako da ih mlatnemo kod njih kući pa nek se jebu i oni i taktika. E sad, kako da ih mlatnemo? Kontam da je najbolje da igrači učačkaju neki gol, a Bajko ovima da ne dopusti da i oni nama metnu. To je onda siguran prolaz. Uzdravlju!

14. Ja sam se zajebao u startu, otišao sam u kafanu u kojoj nije bilo prenosa. Ali to mi rekli tek kad sam naručio piće. Sad mi krivo što nisam gledao, kad vidim koliko ih hvalite. Gledao sam jutros neke sažetke u trajanju od 15ak minuta. Koliko sam skontao oni imali samo onu šansu kad je Zvezdin odbrambeni kasno izašao, pa nije uspjela ofsajd zamka i njihov lik omašio gol. I onaj šut što je Bajko skinuo nakon sudara sa saigračem. A Zvezda imala šuteva sa distance, al slabo koji otišao u okvir gola. I Asamoa iskilavio onako lijepu šansu. A i Lazović je bio ukrao jednu loptu blizu njihovog gola, al nije stigla lopta do Luke, sad ne znam kojeg, jer ih miješam.

15. Онај њихов голман је показао зашто вреди више од трећине нашег тима. Ојебо је лик.

16. Mogao je neko da mu na poluvremenu sipa ricinusovo ulje u onu flašicu što bude u golu.

17. Да. Јебига кад су глупи па не знају да смисле.

18. VOS kobjasnjava Zvezdi.

+1

19. I sad neko dodje i kaze mi kako je FIlip Kasalica nas najbolji spic...Pa bolje ovaj nesrecni Milunovic da bude u spicu, i da ga menja u poslednjih pola sata ovaj Asamoa, nego onaj paraplegicar da igra, slomio palac dabogda, loptu vise ne sutnuo u zivotu. Milunovic se trudio, ali ne moze, onaj prodje pored njega, ovaj padne, slabiji fizicki,sta ces.Asamoa nije ucen igrac, ali mi se svidja kako razmislja, trci, primi je, pa da na stranu, jos kad bi uspeo da kontrolise pokrete, super bi bilo, i bio bi od onog skota korisniji 23121 puta....Dimitrijevic, prvi pas, njima u noge na sredini terena...Davi loptu, nema dobar pregled igre, mogao je 3 puta da prebaci stranu i da bude dobra kontrica, on kenja, stane na nju...o sutu ne zelim da pricam, decko se bavi 20 godina fudbalom, sa 16 metara ne moze iz 2 puta da pogodi kazneni...Vesovic dobar po meni, mada je trebao vise da centrira, mozda se neka odbije u koleno pa udje.Lazovic dobar,Micko jebe, Milivojevic skroz ok...Odbrani svaka cast, i Mikic se bacao, Bajko standardno, Maksimovic iako ispadao katkad, posle se vracao i kupio lopte, super...Imali smo sansi, prvo ne znam kako skinuo ono Lazovicu, pa Miric sa onim nogama kako nije tutnuo u gol,Lazoviceva losa lopta u srce kaznenog, itd...Iako sam prvi rekao da ce ovde doci Bordo i odigrati neku svoju igru, igraju sa PSG-om, i realno je da nas tamo lagano dobiju, zasto ne bih bio optimista i nadao se da cemo im ga dati iz kontre,pa posle bunker...Samo samopouzdanje, jako u duel, Kasalicu napolje, i sve je moguce...Jos kad dodje Milijas, Cavu napolje, pa nek' Micko i Milivojevic trce za ovog, al' ovaj bar zna da opali, promeni stranu, centrira, sutne...Moze ova sezona skroz dobra da ispadne, ako shvate momci da su komsije go kurac, i da treba 10 razlike da ih ostavimo iza sebe....

20. Brate, da tebi Kasalica nije jebo ribu?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.