Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
S' obzirom kako se ponasa u kaznenom, i da je imao priliku, mislim da se spetljao i promasio...Tako da sam uveren da nije. Decko je imbecil, ne treba da igra fudbal, sramota je sto nosi dres Crvene Zvezde, moze da igra Srpsku ligu Zapad, i da bude zadovoljan. Filip Kasalica....pa joj Boze, ima li te..
Da vam čestitam na nerešenom rezultatu još kad bi vas usralo da date gol tamo pa da se najesen smejemo jedni drugima kako smo loši u evropi :)
Касалица ти је ДЕФИНИТИВНО јебао рибу, можда чак и мајку, не знам да ли воли милферке. Мајке ми, шта ти је урадио да га толико мрзиш? За сад игра сасвим солидно дечко, надам се да ће да га убаци Сале против Бордоа...
Теби пуца курац за Звезду и жао ми је што навијаш за њу, кад би играчи тако размишљали били бисмо још 5 пута јаднији него сад. ГДЕ ЈЕ НАВИЈАЧКИ ОПТИМИЗАМ КОЈИ КУРАЦ??? ЈЕБАО ВАС РЕАЛИЗАМ У ДУПЕ КЛАДИОНИЧАРСКО СВЕ ДО ЈЕДНОГ!
Pod jedan, pripazi malo sta pricas, nisam se tebi obratio takvim tonom, a Kasalicu kad budem video cu mu isto to sasuti u lice sto mislim o njemu,a ne mislim da bi ti to isto meni rekao... Pod dva, od njegove solidnosti, mi nemamo nista, jer i ja da igram za Zvezdu, isto bih trcao i lupao mudima po travi, ali dzaba, kad ne umem.Trci kao muva bez glave, ne zna da sutne,nije spic koji donosi prevagu,ne zna da primi loptu(sto smo vise puta videli), ne zna kada da sutne, a kada da doda, jednostavno, nema skolu fudbalsku. Pritom je doveden zbog Maksimovica, a ne zbog svog kvaliteta. Garantujem da je svaki spic iz omladinske skole bolji ili makar isti kao ovo celjade...I zasto bi on onda zauzimao mesto nekome, kada nije ni od koga bolji, a kamoli duplo bolji? Kitu svoju bih pojeo, kada bi se onaj celavi Dusan Djokic vratio, jer je on za ovog decka, bogotac! Uglavnom, u prvom postu sam jednu recenicu posvetio tom decku, ne vidim zasto bismo se sada raspravljali 3 strane o njemu, kada ne zasluzuje...
Сети се дербија када је први пут ушо и одма га мунуо, иако је био на тацни, има осећај за го, против Нафтана је укупно дао 3 гола, можда нема толике квалитете, али зна где да стане да добије лопту и шутне. 3 гола у 2 утакмице, исправљам се, није солидно, ОДЛИЧНО ЈЕ.
Па човече о каквом ми месту причамо кад неамо играче уопште, Вешовић паламуд је у првој постави, а са клупе улази неки Спајић, СПАЈИЋ ЧОВЕЧЕ, је л си чуо некад за њега уопште? Што се мене тиче, Димитријевић (матори пањ) и Вешовић (дриблер у покушају) напоље, а Касалица заслужује место у првој постави, још кад би дошо Милијаш то је пун погодак.
Харамбашо, свакако да је боље што је ушао Спајић него Крнета. Примили би гол сто посто.
Taj isti Vesovic je sve ove utakmice bio ili medju boljima, ili najbolji, tako da ne moramo da pricamo vise...
Ma Asamoa u napad, aukurac.
Харамбаша, ја стичем утисак да ти не гледаш утакмице него читаш фб статусе како паламуди од 13 година воде страице, м ?
Где је ту статистика? Које користи Звезда има од тога што је он међу бољима, или најбољи? Где су пасеви? Где су голови? Све што сам јуче видео је да је одлично прешо двојицу тако што је прошо између њих а онда наравно изгубио лопту јер паламуди...
Мало си се зајебао у процени...
Мене чуди да је некога заиста зајебао оном финтом у десно коју једино зна. Али, борио се, свака част.
E, da izaserem i ja ponesto.
Bio na tekmi juce. Bilo okej navijanje, mada mi se cini da je protiv Rena bilo vise ljudi.
Sto se igre tice, svaka cast. Momci izginuli i odigrali egal sa realno mnogo jacom ekipom. Ne moze da se prigovori nista.
Mali Milunovic odigrao u spicu skroz korektno. Svaku dubinsku loptu na sebe je uspeo da primi, smiri i zadrzi, sto nisam ocekivao od njega na toj poziciji. Vesovic prvo poluvreme odlican, drugo puko sa snagom. Lazovic dobar.
Maksimovic, iznenadjujuce dobar. Mikic iznenadjujuce delovao kao neko ko zapravo trenira fudbal.
Jovanovic doktor.
Milivojevic spor ko kurac, ali je bar stigao dudari crnce, sto je odradio okej.
Onom Mladenovicu ne znam koji je kurac vise? Jbt mali talentovan igrac, ali od pocetka ove sezone igra kao go kurac. Zbog njegove uspavanosti za malo nismo primili gol u prvom poluvremenu, jer je govedo ostalo nazad kad se pravila ofsajd zamka.
Sve u svemu, svaka cast momcima, sta god uradili u Bordou.
Da smo fizicki spremniji bar za 10 posto, bilo bi tu jos cupavije.
Mada ne treba ocekivati mnogo.
http://www.zbrka.com/zanimljivosti-i-jet-set/images/gurovic-jezim-se-na-sliku-severa.jpg
Буш, против Рена било 53-4 сома, значи пун стадион. Капирам да је јуче било око 40 сома.
Ma protiv Rena mislim da je bilo jedno 5,6 soma ljudi preko kapaciteta stadiona. Jedni drugima na glavama. Sto bi rekao Profa iz Kengura, to se osecalo govno do govneta.
Јуче према подацима са званичног сајта клуба 39,482 људи. А против Рена је имало мало простора у оним деловима трибина према северу и истоку, у оним ћошковима доле. Колико се ја сећам. Ја био онда на Истоку. А на Северу јесу скакали једни по другима јер их је огроман број прескакао ограду да би тамо навијали.
Јес било више људи, мој бураз је ушао на исток и прескочио на север :)
На север се увек нагура 2-3 хиљаде више него што може :)) Зар стварно мислите да оне најјаче групе купује карте ? :)
ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!
Ma ja bio u lozi iznad zapada, bilo je guranje na stepenicama na zapadu...jedino sto pamtim tako je protiv Lacija.
Мићко је дефинитивно синоћ био наш најбољи играч. Стизао је све у одбрани, сјајно мењао страну дугим лоптама, сигуран био, просто човек помисли да он игра професионално већ 7-8 година. Дечко јебе. Одавно нисам био задовољнији нашом игром. Једино Чава одскаче по физичкој спреми, ал' јбга. Одличну игру смо пружили, кад би тамо уваљали неки гол на срећу и Бог да нас види.
прво, тон ћеш да спустиш и разговараш нормално као и сви овде. друго, навијам за ту звезду готово 15 година, довољно да знам шта је и љубав према клубу, и шта је навијање... даље, кажеш "да играчи тако размишљају, били бисмо 5 пута јаднији..."... не свирај курцу, да они размишљају као навијачи звезде, играли бисмо дупло бољи фудбал, него размишљају за паре синак. и управа исто. да се ја јебем и урлам за ту звезду годинама, док дође неки слепац, самопрокламовани звездаш, утне себи 10 милки у џепић, и оде. али он је звездаш. а ја нисам, што годинама дајем хиљаду динара за превоз и још 200-600-800 динара за карту, и да нешто презалогајим, иако сам без динара прихода само да бих дошао и драо се за ту звезду. то што сам желео да узмем 40-ак хиљада је реално, јер свеједно немамо тим за европу и пролазак бордоа.