FK Crvena Zvezda

1. ФАЈТ! ФАЈТ! ФАЈТ!

2. Nadam se da ćeš me jednog dana upoznati.

Tesko da ce se to desiti. Slabo obilazim pogone u kojima se preradjuje sekundarna sirovina.

3. НЕ ПРИЧАЈ СА ЊИМ РАЗГОВАРААААЈ, РАЗГОВАРААААЈ, ПРЕГОВАРАААЈ!

4. Uopšte nije fajt. Fajt je kad dvojica zadaju udarce...

5. Па то се очекује и тражи. Ако не, бар зарадите који дан бана због међусобног вређања. ОЋЕМО КРВ!

6. Ma jok. Demokratija!

7. Tesko da ce se to desiti. Slabo obilazim pogone u kojima se preradjuje sekundarna sirovina.

Ako neće Muhamed pogonu za obrađivanje sekundarnih sirovina , onda oće pogon Muhamedu.

8. и ово је све због моје опкладе? ХАХА!
    па знате како... искрено, пуца ми курац за то шта мислите. и искрено, и у четвртак ћу да бацим паре на бордо. нема везе, нек' будем у плусу и 200 динара, има да играм на бордо. и, шта ћемо сад? неко ће да оспори то да навијам за звезду?

то су ти интернет навијачи који стадиона видели нису, који знају да оду на утакмицу само кад се игра европа и дерби... стало ми је до вашег мишљења као што је димитријевић стао на лопту, лоло.

9. Aleksa, malo mnogo mi je da idem na utakmicu po 250 km kroz dvije države. Dok sam bio u Srbiji išao sam i na gostovanja. Sad...žena, djeca ovono

10. Ako neće Muhamed pogonu za obrađivanje sekundarnih sirovina , onda oće pogon Muhamedu.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201105/102690/usro-sam-se.jpg

11. Разочаран сам вас двојицом, очекивао сам да пршти, а ви се свађате к'о девојчице.

12. Разочаран сам вас двојицом, очекивао сам да пршти, а ви се свађате к'о девојчице.

Лимунада бгате...

13. Лимунада бгате...

Ma koja limunada...limunada bar malo..ono...znas...

Nego fora je sa Glavnim sto se uvek naguzi sam, a da ga niko nista ne pita, onda ga natovaris i njegova reakcija biva sramna... Ajde vas, nego sto je i mene totalno razocarao.

14. Није бре, Главни је кул лик, само препуцавање није његов тхинг. х)

15. ОЋЕМО КРВ!

Krv je banovan... odnosno Bushido. Zbunio sam se.

16. Ih, kaki ste to ljudi, ne znate se ni pobit kako treba....

17. па кажем ја, нема овде навијача, да су навијачи, макар би знали да се бију, хихи.

18. па кажем ја, нема овде навијача, да су навијачи, макар би знали да се бију, хихи.

E, Coa, nemoj da klevetas. Vidis da Glavni jasno stavlja do znanja da hoce da me vidi uzivo i bije... E sad to sto sam ja picka i sto pribegavam tome da ga tovarim iskljucivo pismenim putem, to je moja sramota :)

19. BACI PIČKU DA SE IGRAMO BUŠIDOOOO, BUŠIDO-O-O!

20. BACI PIČKU DA SE IGRAMO BUŠIDOOOO, BUŠIDO-O-O!

Da je za obrazovanje pa i da razmislim, ali za ribice...ne daaajeeem

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.