FK Crvena Zvezda

1. Skonto sam, ne mari....

2. Bushido, obuci haltere i počni da me tovariš.

3. Od srca ti želim aleksa da rokneš i sledeći put, et. :D

4. Главни, правиш очајну почетничку грешку :/
    Никад се не свађај са Бушидом, али никад!

5. Đevetre, nemoj i pertle da upadnu.

6. aleksandarkg

и ово је све због моје опкладе? ХАХА!
    па знате како... искрено, пуца ми курац за то шта мислите. и искрено, и у четвртак ћу да бацим паре на бордо. нема везе, нек' будем у плусу и 200 динара, има да играм на бордо. и, шта ћемо сад? неко ће да оспори то да навијам за звезду?

то су ти интернет навијачи који стадиона видели нису, који знају да оду на утакмицу само кад се игра европа и дерби... стало ми је до вашег мишљења као што је димитријевић стао на лопту, лоло.

Ако сам ти рек'о, нисам те посек'о. Никад не бих могао да се кладим на Звездине утакмице и шта сад? Јбг, можда идеш логиком: ако не будем срећан због Звезде, бар ћу бити срећан због пара. А Маракану смо, хвала Богу сви видели, и то не само кад се игра дерби или Европа. Нико никога овде не мора да учи како изгледа Север Маракане.

7. Главни, правиш очајну почетничку грешку :/
    Никад се не свађај са Бушидом, али никад!

Hehehe, dokazivanje ljudima da su retardi i nije neki fazon. Lično bi mi bilo drago da stalno napušava mene, al' da prekine sa ostalima. Čova toliko širi negativne vibracije da to nije normalno.

8. Dub

Đevetre, nemoj i pertle da upadnu.

Ђубе, ти мала да шутиш :Д!

9. Aj Cokulo, zavuci se u mišju rupu i čekaj da poplavi Drina.

10. Суше су велике Дубе, неће поплаве до новембра још :Д

11. de mogu da gledam putem malog ekrana pazar - zvezda, oću da gledam druga kako zaustavlja napadače iz beograda!

12. Можда имаш на Арени, нико други не преноси.

13. Прва само по 5 у полусезони, али оне које се играју на Маракани. За ове гостујуће би морали да купују од других клубова.

14. Arena ili preko neta trazi uvek ima

15. al će Slobaš da bije ove naše beogradske manekenčiće, gledajte samo!

16. Ал га Цоа брат котРРРРРРља. :Д

17. Је л' ће да се наставља ово да правим кокице ил' шта?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.