FK Crvena Zvezda

1. Ljudi što se kog kurca raspravljate oko gluposti. Činjenica je da je Zvezda sinoć napravila dobar rezultat. Momci su se borili i za to im svaka čast, ali realno nemamo mi taj kvalitet da bismo se nadali pobedi protiv Bordoa. Jedino da odigraju kao sinoć pa da eventualno odu na penale. Ne verujem ni da Kasalica može da napravi neku bitnu razliku na terenu u Zvezdinu korist.
    Da imam običaj da se kladim (kao što nemam) i ja bih bez problema igrao dvojku na Francuze, iako navijam za Zvezdu od kako znam za sebe i uprkos ćaletu teškom Grobaru :), tako da nema razloga da se pljuju ljudi koji su to i uradili.

2. Coa, jbt, ti se cak i trudis da razgovaras sa pojedinim neandertalcima. Ne treba ti tolika ambicija, moze te samo sputati, a on te svakako nece skapirati.

3. YeahBatch

Харамбашо, свакако да је боље што је ушао Спајић него Крнета. Примили би гол сто посто.

Потписујем! И то не само један, већ можда и два.

aleksandarkg

Бре, ја се не кладим, никад се нисам кладио. Не волим то. Али да се кладим сигурно не бих покушавао да зарађујем паре на Звезди. Не може нико да оспори то да волиш Звезду и да се реалан у процени, јер и ја мислим да је нереално да елиминишемо Бордо и поред одличне игре синоћ, али понављам, на Звезди никад не бих покушао да зарађујем.

4. дакле ја да не покушам да зарадим НА ЈЕДНОЈ ЗВЕЗДИНОЈ УТАКМИЦИ, а цела управа (да не убацујем ту и фудбалерчиће) да зарађује ГОДИНАМА и пропасти ту звезду? па не знам ко онда више испада глуп? што рече бушидо, не можете ви да разумете неке ствари, нема даље расправе око тога.

5. Ako ne ista drugo, makar smo mogli da gledamo fudbal, a ne onu smejuriju izmedju Trumsea i Partizana. Realno, nemamo neke sanse u revansu, ali ko zna, ako postignemo gol... Ipak je ovo aktivan rezultat. Zvezdi definitivno treba vise ovakvih utakmica ili cemo doveka ostati tu gde jesmo - egal sa ispodprosecnim evropskim klubovima i tek ponekom dobrom partijom sa iole jakim klubovima poput Bordoa.

6. нисам се надао овоме и могу рећи да су ме момци одушевили.. и све што иде уз то да се не понављамо, видим писали сте сто страна. иначе запањујуће ми је било колико су генерално физички јачи од наших играча, ови мученици изгледају ко девојчице у дуелу са чамугама. али уз ненормално залагање и још ненормалнију количину среће можда и прођемо. можда

7. ШТО НЕ МОЖЕ НИКО МОЖЕШ ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

8. Сад сам мало читао форум, па ако ви нисте, имам да вам најавим два појачања, један је Милијаш, а други је лево крило, а може да игра и напад.

9. Aj reci ime tog drugog, pa da razmišljamo ko je treći. Reko Janković mora 3 igrača da dovedu.

10. Па не знам, ја бих рекао, него овај баја на форуму каже да не сме још да каже име јер ништа још није сигурно, а трећи играч се не помиње уопште.

11. Coa, jbt, ti se cak i trudis da razgovaras sa pojedinim neandertalcima. Ne treba ti tolika ambicija, moze te samo sputati, a on te svakako nece skapirati.

Zbog tebe se stvarno isplati dobiti ban.....

12. Zbog tebe se stvarno isplati dobiti ban.....

Niti ti se iko obratio, niti ikoga zanima tvoje misljenje. Ti i da dobijes ban, svakako niko ne bi ni primetio. Tako da , samo napred.

13. Koi vam je krivi moj? Aj pogađamo ko će doći od pojačanja.
    Ja mislim da će Drulić da se vrati u Zvezdu. Perica je vjeran Jagodini.

14. Ja mislim da će Drulić da se vrati u Zvezdu

Moguce da ce zajedno sa Pjanom da se reaktivira i dodje da pleni.

15. Који курац ту моралишете дечку, није узео 43 хиљаде да би отровао Звездине играче пред меч, нити је на било који други начин утицао на играче и резултат, само је прогнозирао исход меча и уложио своје паре у то. Јеботе...

16. Stiven ćaća došao da presudi.

17. Лололо, раскол међу циганима са вуке :D ЗАБРАЊЕНИ ВУКАЈЛИЈА!

18. Хахахаха. Деветаре који курац?! Хахахахаха, ниси нормалан тебра.

19. Niti ti se iko obratio, niti ikoga zanima tvoje misljenje. Ti i da dobijes ban, svakako niko ne bi ni primetio. Tako da , samo napred.

Nadam se da ćeš me jednog dana upoznati.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.