FK Crvena Zvezda

1. Ajde Kasalica, mrš na trening.

2. Hehehe, dokazivanje ljudima da su retardi i nije neki fazon. Lično bi mi bilo drago da stalno napušava mene, al' da prekine sa ostalima.

Nisi jedini bajaga na ovome sajtu. Ne budi sebican. Ima i drugih koji bi da ih napusavam. Ne mozes sav utovar u sebe da stavis. Deliti...je bozanski.

3. Elem, izvinjavam se sto sam ucestvovao u optrukciji teme, sam se covek prijavio na napusavanje, a ja dzentlmen, gospodin, uvek hocu da ucinim ljudima koji su u problemu.

Elem, da se vratimo na desavanja u omiljenom nam klubu:

http://www.smedia.rs/sport/vest/65793/fk-crvena-zvezda-aleksandar-pantic-Zvezda-dovodi-beka-iz-Rada.html

Cekaj....je l' moguce da ovu netalentovanu kljusinu mi dovodimo? Jbt rad je u zimskom prelaznom roku na sve nacine pokusavao da ga se ratosilja i cak ponudio ozbiljne pare za jednog beka iz lige kako bi ovog Pantica odjebali.....Au majko mila sta mi dovodimo.

4. Hvala Bušido. Znao sam da si srce, al' da si baš toliko pojma nisam imao. Kad dođem u Beograd, navratiću kod tebe u Zvečansku.

5. Dolazi ili Mudrinski ili Abubakar.

Najverovatnije Mudrinski.

6. 1.35 квота на бордо. е па не'ш колега! пали, м'рш из моје авлије!
    х-2 на једном, на другом тикету х-х, 1:1 и одосмоооооооо!

7. Немој брате, НЕМОЈ! лоло

8. Kogae đembeli sad pojo?

9. Tragično je nastradao zamenik direktora Gaspromovog ogranka za Srbiju,, đembeli ga je pojeo u jednom zalogaju.

10. bvdlga

S' obzirom kako se ponasa u kaznenom, i da je imao priliku, mislim da se spetljao i promasio...Tako da sam uveren da nije. Decko je imbecil, ne treba da igra fudbal, sramota je sto nosi dres Crvene Zvezde, moze da igra Srpsku ligu Zapad, i da bude zadovoljan. Filip Kasalica....pa joj Boze, ima li te..

Ево, сада не причам надрканим тоном, Касалица је опет дао гол, а можда ће и два

11. Касалица је рупетина од играча, више лопти троши него што их је буђави Калуђер трошио, јеботе, против Рада три, четири пута му је Асамоа био сам, али јок - батица шутира са 30, 35 метара из коса.... И још је приде за полусезону у Звезди дао само три јебена гола....

12. Сад је већ дао 3 укупно (и кавлификације и лига), а тек је почело, прошле сезоне није имао адекватну минутажу, а не верујем да ће ни ове, јер ту је фудбалски маг Вешовић...
    ЕДИТ: 4, не 3

13. Mojne tako Harambašo, bvldga bi iz one prilike metno bar dva.

14. Какве има везе Вешовић са Касалицом? Вешовић је крило (по потреби играо и бека). Касалица је шпиц. А и што је још занимљивије тај фудбалски маг Вешовић је у последњих неколико утакмица увек био међу најбољим играчима. Што се тиче Касалице, моје је мишљење да дечко нема никакву технику и зато се често лопта одбија од њега као од дрво, али момак трчи ненормално много за једног нападача, а и веома је брз, тако да тиме надокнађује једним делом те своје мане. Мислим да га ми у Робијевом систему нисмо довољно добро и једноставно користили. Ево данас човек једну обичну избијену лопту претворио у гол, управо због своје брзине. Фалило нам је таквих лопти, у простор, јер и Касалица, Асамоа, Милуновић су сигурно бржи од 90 посто штопера наше лиге. Иако нисам љубитељ тог фудбала дугих лопти, очигледно је да је тако најједноставније дати гол у оваквој лиги.

15. Какве има везе Вешовић са Касалицом?

Зато што је Сале против Бордоа заменио Лазовића и Асамоу, као и Вешовића и Мирића, е сад ја сам то изнео зато што би било боље да је избацио Вешовића и убацио Асамоу, да Лазовић остане на терену, а Мирић лади јаја на клупи. Плашим се да опет не прави неку такву тактику у којој ће Лазовић да излази због нападача а не Вешовић који је далеко слабијег квалитета од Лазовића, капираш?

16. Otišo nam krmak iz kluba.