Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Treba probavati igrače, mislim da ima omladine koja će znati digra lopte.
Па продајемо ми ове наше младе што може да буде нешто од њих, а чувамо Чаве, Микиће (играли су коректно, али неко млађи би можда и боље), доводимо Евандоре, Борхе и што рече Милојко: "Кој ће им курац овај Савио Мавио? Крни неког свог клинца у екипу", ал њих чувамо за продају, јбг.
Људи, ја за Евандора не могу да кажем да је говно у рангу Микића. Човек је сто пута головима извлачио тим из гована. Е сад, он једну текму одере, а у другој одигра ко инвалид и јебига. Свакако је бољи од осталих параплегичара.
Добар је био Евандро само што је престао да игра кад су престали да га плаћају.
Jes istina. Al više volim da gledam nekog našeg klinca koji će da se bori kao lav i igra konstantno, makar to bilo i osrednje, nego ovo toplo-hladno.
То. Погледај Мићка. Дечко је вероватно најбољи у тиму. Увек одигра на нивоу, док остали имају велике падове у игри.
Мићко је једини играч Звезде после Пјане и Видића чији дрес желим да имам, мсм оно са презименом на леђима. Мада њих и не памтим тако добро, био нацкли, јбг, а и дресови били са бувџе, ал његов дрес купујем чим скрпим кинту баш зато што се толико бори, да су остали на његовом нивоу стално, ми би на полусезони имали +10, а не -10.
Кад кажеш дрес, колико ли кошта овај Леђеин?
Мићко је српски Гатузо, зна кад треба правити фаул, низак је али га не можеш прећи. Последњи добар изданак наше школе!!!
Сад гледам на сајту и нема за одрасле, само за ђецу. Ал свратићу до шопа па ћу да питам за цену и да л' ће скорије да стиже то.
Даће бог да сваке године избацујемо по једног-два таква.
Ај па јави.
Sigurno je jeftiniji nego najkov dres.
Сигурно. Не мож бити 50 јевреја да га јебеш.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=28&nav_id=638360
Kreće 10 busa za Bordo. Kažu biće oko 1000 navijača..
Biće u početku po neki 30-40 jevreja i onda će podići cenu kad rulja navali.
Шта, ви купујете оригинал дресове? И клуб опет нема пара? :О Аууу... Зато ја само на бувљаку кад су лопине!
Док Звезда не обнови сарадњу са Адидасом (или неком јачом компанијом као што су: Пума или Капа), је не купујем Звездине дресове. Кошаркашке да, али фудбалске не. Ови Леђеа дресови су увреда за Звезду. Да носимо исте дресове као репрезентација Црне Горе, Македоније, самозвана репрезентација Косова, Влазними, Рудар из Пљеваља, пола албанске лиге... то је срамота за Звезду. Ниједно звучно фудбалско име не носи Леђеа дресове и то је разлог више што сматрам да та марка није достојна реномеа Звезде.
Udineze. :)
Какве јебене везе има ко је спонзор?! Имали смо годинама уназад најк дресове и једини КВАЛИТЕТАН био је прошлосезонска реплика из Барија! Људи су дали највише од фирми које су желеле своје име на нашем дресу, тако да не видим у чему је проблем. Први дрес, црвено бели, је квалитетније одрађен од свих најкијевих у последњих 5 година. Не знам да ли си имао прилику да опипаш дрес и осетиш материјал, али ја јесам, и са сигурношћу могу да кажем да је квалитет врхунски. Друга ствар, Звезда је уз Удинезе, Турски Самсунспор, ЦСКА из Софије у кругу тимова који сами бирају дизајн, док сви остали бирају неки који је већ у понуди Леђее. Тако да батали ту причу. Пре бих да будемо у повлашћеним клубовима једне Леђее и сами радимо дизајн, него да добијамо сплачине од адидаса, најка и осталих говнарија.
Него ево две слике једног већ доведеног играча и једног око којег се још преговара (иако је изашла вест да нема ништа од тога).
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546504_3628330513202_1886639716_n.jpg
http://zaslike.com/files/h0vd99wev1daz2o8i8kb.jpg
Udineze. :)
Удинезе није европски великан. Ја Звезду равнам према Интеру, Јувентусу, Милану, Реалу, Барселони, Бајерну, Ајаксу, Манчестер Јунајтеду...
Нпр. Ливерпул је направио невиђену глупост са овим новим дресовима. Ем је ружан дизајн, ем је нека лева америчка фирма, уопште не иде уз велико име као што је Ливерпул. Џабе паре кад су дресови и спонзор никакви.
Боље и "сплачине" од Адидаса, Капе, Најкија или Пуме јер ако сматрамо себе великанима, онда и технички спонзор мора да буде нека позната марка.
Јака стар кад су дресови ружнији него претходни. Мој другар је купио овај нови дрес и осим Звездиног грба на њему ништа ми није лепо. А црвени и плави дресови су још ружнији. Ужасан је дизајн дресова. Уз Адмирал дресове које смо носили од 1977. до 1979. године и Најкијеве које смо носили од 2008. до 2011. нисмо имали ружније дресове.
Meni se svidja ovaj dres...I realno, boli me penis i da nam stoji kurcina na njemu, ako ce da daju vise kesa ili povoljnije uslove od Adidasa i ostalih..