Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Узо сам куп уефа са Звездом у менаџеру. Финале са Марсејем, пенали, Бајко мађија одбранио 3 и погледом скренуо један шут ван гола.
Bačje, menadžer 03, sa Zvezdom za 4 sezone po polufinale kupa uefa i lš, dve osvojene lš i u petoj sezoni polufinale iste i pukne mi sejv. Svake sezone 2-3 igrača u timu Evrope, Kovačević 2 puta najbolji igrač lš i zlatna lopta i nisam mog'o duzmem milion za njega.
Бич плиз!
Куп уефе и Лига шампиЈона у 2 сезоне. Саћу ти пошаљем тим који ми је :Д
Teli navijači da mi dignu spomenik ispred Mare ako osvojim još jedared, al' me jeba kompijuter. :D
Па кад вас сере. Ја нем среће никако.
мени мрско да аплодујем слике формација :Д
Елем купи xulua и fierra и миран си :Д
Дени Саундерс из Мидлзброа. Најбољи стрелац Европе. Јебе дечко. Довео га за џабе, Манчестер Јунајтед ми нудио преко 10 милки, не могу се сетим колико је тачно.
Fala kurcu na ovom malom sto dodje...20 godina ima, odlican spic...Konacno vise necu da gledam onog seljanina "koji od kad je dosao u Zvezdu, ona nijednu utakmicu nije namestila". Samo Milijasa da dovedu i mislim da je titula tu, da pljunes...Prica se i da ce Oumarua, nemam pojma, koji ce nam, imali smo ga, prodali, sad da ga vracamo, a nije neka ekstra klasa.
Nema ništa od Oumarua zvanično rekli ovi iz Voše. A i koj će na moj. Bolje dovesti prespektivnog i mladog igrača nego nekog iskorišćenog čamugu.
Ако прођемо даље и ми и Партизан, је л' се враћа оно да вицешампион иде у 3. коло ЛЕ?
BI-ĆE GU-STO, BIĆE 0:3, BIĆE 0:3, BIĆE 0:3!!!
Касалица је просек. Јесте брз, ал' јеб'о матер, какав је то нападач који не зна да прими лопту? И иде ми на курац с оним симулирањем и чобанским понашањем. Исто к'о и Вешовић, само се изгледа Црногорац опаметио, бар колико сам видео на последње две утакмице. А Касалица и даље глуми мајмунчину, тако да боље и да не игра у реваншу. Нек' тури Јанкела оног чамугу или кога већ, само да овог не гледам...
Или Дмитровића.
Чек...која је позиција тог Дмитровића јебеног ?
Клепмави ћелави црнац замењен клемпавим ћелавим белцем.
Голман брате.
И што да га враћамо ? Бајко, Кировски итд...
Zar Kirovski nie i dalje povređen?
Кажем да је боље ставити Дмитровића него Касалицу. Дечко има најјачи шут у лиги.
А и могао би Јанкела током сезоне да врти те резервне голмане. Као Весић и Кировски најталентованији у Србији, Роби за Дмитријевића рекао да је највећи таленат на Балкану, а 'вамо не играју ни курца... не мора их форсирати али чисто да убаци ту и тамо бар једног од њих... посебно зато што ће Бајко вероватно ускоро да оде.