FK Crvena Zvezda

1. човек је лепо пит'о за име песме на крају клипа, а не ове која се провлачи кроз цео клип...:)
    а, види ципелић лепо напис'о, тек сад видим. лоло

2. То сам превидео. :Д
    Колега, јес ти дао управну? лоло

3. ено ме на фејсу, да не спемујемо овде.
    него, шта би са милијашем? има ли 'леба од њега?

4. Изгледа да чека шта ћемо дурадимо сутра.

5. Е јебига ако он чека да ми прођемо у куп уефа...

6. SVAKE NOĆI SANJAM JA
    DA ĆE BITI 0:2!!!

7. Pa rekoše da će za Milijaša sve biti poznato u petak, tako da je možda i istina da čeka da vidi štaćemo duradimo sa Bordoom.

8. Веверице, што с' мене тиче, може и 1:1.

9. Može, ja se ne bunim. Svaki nerešen rezultat osim 0:0 ili bilo kakva pobeda. Makar dali gol u devedezdesetom minutu iz ofsajda ili nepostojećeg penala.

10. НА НА НА НА НЕШО МИЛИЈАШ ЛЕ!

11. АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЛЕ (лига европе, прим.аут.), ЦРВЕНА ЗВЕЕЕЕЕЗДААА ЛЕЕЕЕЕ, ЛЕ-А-ЛЕ-АЛЕ!

12. ЗВЕЗДА ЛЕ ЗВЕЗДА ЛЕ ЗВЕЗДА ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ООО О О О О О! НА НА НА НАААААА

13. Ja sam sanjao da će biti 1:1, ako mi verujete. Kako je to lep san bio..

14. сутра 0-0 до пенала и бајко мађија опет спашава ситуацију. такорећи кипарски сценарио

15. Биће 1-1 који вам је :)

16. Само се ја бојим да ако пукне сутра управа кад испадну, да од Милијаша неће бити ништа.

17. Moglo bi biti 1:1
    Ako bude 0:0 teško da ćete proći kako su se samo vukli protiv omonije u produžetku ovo su ipak crnčuge bolje su pripremljeni

18. Milijaš je dogovorio sve, ugovor 1+3 godine, u petak potpisuje i predstavljanje :D
    https://p.twimg.com/A1fIxm3CMAAcXan.jpg:large

19. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/definitivno-milijas-ponovo-u-zvezdi-93578.html
    коначно ће димитријевић да греје чамовину и додаје воду саиграчима који се уморе, ако!

20. Oće kurac, saš da vidiš kad Miki ne može da hoda. :D
    Al će Luka i Mićko da se raspadnu od trčanja za njega. lolo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.