FK Crvena Zvezda

1. Fala kurcu! Poslednji igrac koji je znao nesto na sredini terena nam se vratio...Jeste, ne moze mnogo da trci, ali ono sto moze, ne moze nijedan drugi u ligi.... Majstor fudbala, ozbiljno pojacanje!

EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... koliko sam jebeno srecan! :)

2. Osećam da će da nas iskrute, mamu im jebem...

3. само да се крнета избаци из тима во вјеки вјекова, да буду стандардни јовановић-максимовић као штоперски пар, бекове може да игра ко хоће, што се мене тиче не сметају микић и младеновић, па мали мијаиловић иза милијаша и миливојевића, горе лево милуновић, овамо лазовић, и у средини онда може ко хоће, лоло. биће то једна фина екипа сад.
    и да продају кадуа, а купе једног штопера, да крнета никад више не уђе у игру. и таман!

4. A ko će da menja Jovanovića ako ovaj ne može da igra, jedino imamo Spajića i Krnetu i Mića kome nije to glavna pozicija?

5. Боље да повређеног штопера мења онај чуњ за тренинге него Крнета. Мали Спајић се добро показао против Бордоа и мислим да ће бити добар, да чукнем у дрво да га не урекнем. :чука у дрво: :Д

6. ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН
    ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

7. БИ-ЋЕ ТЕ-ШКО БИЋЕ НУЛА ТРИ!!!

8. Na kom je prenos?

9. САААААААМОООООО ТИИИИИИИИИИИ, У МОМЕ СРЦУ СИИИИИИИИИИИИИИ...

10. ЈЕДНА ЈЕДИНАААААА НЕПОБЕДИВААААААА МОЈА ЉУБАВИИИИИИИ!!!!

11. Mislim da opet neću da gledam, mator sam i treba izbegavati stresne situacije.
    Doduše onu na Kipru sam baš lepo prespavao...skoro do penala.
    EDIT:

bvdlga

Fala kurcu! Poslednji igrac koji je znao nesto na sredini terena nam se vratio...Jeste, ne moze mnogo da trci, ali ono sto moze, ne moze nijedan drugi u ligi.... Majstor fudbala, ozbiljno pojacanje!

EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... koliko sam jebeno srecan! :)

Za našu ligu je veliko pojačanje, ali spor je k'o ranjeni puž. Ustvari bio je spor kao ranjeni puž dok je bio mlad, sad je malo izgubio na brzini.

12. JEBI BORDO! Baš me zanima ko će igrati umesto Milivojevića i ko će biti u špicu

13. ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА И ТИТУЛААААААААААААА

14. И ОПЕТ ТИ СИ ПРВА ПОСТАЛААААААААА

15. SVUDA SMO TE PRATILI

16. Ајде да чујем који резултат предвиђате за меч Бордо-Звезда, али објективно мишљење.

Ја мислим да ако нам брзо дају први гол да ће бити катстрофа, рецимо 4-5:1.

17. Моје објективно мишљење је да прескочиш ову тему и оставиш нас да певамо... А субјективно не желиш да чујеш, веруј ми.

... И ВЕРНО БОДРИЛИИИ...

18. Po mom scenariju,moguca su 2 ishoda:
    1.Katastrofa. Primimo gol u prvih 10 minuta,do poluvremena jos 1,i jos 2 u drugom,i damo jedan utesni
    2.Utopija. Damo gol u prvih 20 minuta,bunker,ispucavanje,primimo jedan pred kraj i prodjemo dalje

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.