Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Брате, сигурно ће нешто УЕФА средити, па знају они какви смо дивљаци.
Ма морају да мењају 100%.
најбоље би било да, ако баш морају да померају звезду, да је ставе дан раније да игра, у среду. или уторак, пошто је и то могуће.
едит: ево станојевић изјавиЈо да им је свеједно да ли прву играју овде или тамо. па и'те онда у ирску после, мајку му јебем, ако је свеједно.
+1
Па Партизану то више одговара већ годинама. Него баш нећемо да бисте ви играли реванш у Француској!
Možemo gde hoćeš prvu. Šamrok je smešan.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/201194/Samrok-vredi-dva-miliona-evra-a-Ren-82-miliona-evra
Ove pičkice francuzi se usrali od atmosfere na Marakani, gledam njihove komentare, majke im ga steram baš, al veruju da mogu da prođu!
Дај ми линк гдје гледаш.
http://www.facebook.com/staderennais
Aj ih trolujemo, da im pretimo klanjem ...lolololo
Ајде :)
Јел то хоће да им пређе трезаге ?
Знате како, бар неколико њихових се тренутно трипује на то како ми товаримо код куће.
:Р
А што се домаћинства тиче, ја волим реванш код нас не збго вероватноће бољег резултата, нег волим да се успех слави заједно. Роби прича како воли да се прве текме играју код куће а реванш на страни, свако има неки други фазон.
ТРЕБА ДА ИМ ПРЕЂЕ ПАРК, ПОДОЛСКИ И ТРЕЗАГЕ.
le seum etoile rouge de belgrade --' le pire tirage qu'il pouvait arriver ... -
најгоре што смо могли извући :)
најгоре што смо могли извући :)
hahahaha...pičke Francuske, reko ti da su se usrali...
А најгоре је што мисле да смо им ми убили оне коње што су их Гробари сјебали :)
Видим да је Ренова фејсбук страница нетакнута, а Шемрокова испемована максимално. Изгледа да интернет хулигани имају проблема да нађу клуб чији назив не умеју да укуцају у претраживач. :)
Каже њихова публика боља од наше :)
Ју ја не спамујем него причам са французима. И није фазон спемовати :)