Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ček bre kako mogu u istom terminu da igraju i Zvezda i Partizan u Beogradu, mislim da to ne može, jel zna neko?
Ako Robi ne izbaci ono govno od Tošića, najebali smo, ozbiljno. Ne treba se zajebavati s' timom koji je sredio državljanstvo ovolikim crnčugama.
Ај не лупај. Јуче је био одличан.
Бојане не питај, имам неки лош осећај.
Jebote, ovi vrede 57 miliona vise od nas.
стварно, је л' неко гледао цену на трансфмаркету, баш ме занима?
ма, убациће ваљда евандра тамо уместо кадуа (али ако би каду одиграо као синоћ, немам ништа против да евандра пошаљу у сопот), па ћемо добити на стабилности.
један да уваљамо само, било како, па можемо и да примимо који, није страшно.
са игром од синоћ, и резултат 1:3 би био активан и иоле повољан.
Па вјероватно кад смо ми у гостима они домаћини. Тако че бити.
Ја мислимд а и ту одлучује мини жреб, и да ћемо ми извисити. Ако тако буде онда је жешће лоше.
Evo sad čitam malo komentare ovih Renovih navijača:
Biće jebeno tam vam.. Malo se usrali zbog onog belaja kad je igrao Tuluz..
Rennes - Total value 82.800.000 €
Zvezda - Total value 25.225.000 €
Може мало објашњење?
Ма може да се игра исти дан у Београду у квалификацијама. Мислим да су се играли неки мечеви у истим градовима у претходним колима. Једино ће вероватно УЕФА да изађе у сусрет тако што ће променити термине. Ако и толико.
I Dinamo i Rapid prve utakmice igraju u gostima, a druge kući. Ne znam, što veli Uroš, možda ima mini žreb.
Samo se vi zajebavajte, ja sam ozbiljan k'o srčani udar. Ako on ne zasere, neće niko. Lanac je jak koliko i najslabija karika. Više bi poverenja im'o u Anđelkovića, nego u njega.
Ако не буде договора (а ко да се договори ламборџини и такиста?) мислим да одлучује неки жреб, ко ће први и где. Видећемо у току дана, ово само нагађам.
Едит: надам се најбољем.
Андертејкеру, замисли Рељића (уместо Тошића) против ових снагатора.
Чекај Уроше, шта значи да ће нам промјенити термин, или ?
Па тога се прибојавам, да не испадне глодарима исти термин, а нама замењена домаћинства.
Значи ми 1. да играмо ? То је јебено
Mondo.
Edit: Ako kažu moguće, znači da je isto tako moguće da se i Partizanu promeni termin. Mislim da je ipak sve stvar dogovora, ali samo se pitam ko će to da se dogovara...
Боље да мења, иначе би ми било боље да пливам до газеле него да се кољем у седамнаестици по Новом Београду.
Zamislio. Kurčina kako god okreneš, položit' sve nade u Adija, jebiga... Inače ako bude isti termin, francuski navijači neće doći sigurno.
http://i52.tinypic.com/jrfz9k.jpg