FK Crvena Zvezda

1. Давид

па није бајко умно заостао само му се допало с мишом.

То је тај хумор на нивоу Геџе из курсаџија.
    https://p.twimg.com/A1kwAmvCMAAX405.jpg

2. mišu niko ne podjebava, grobari mišu uvek uvode na tekme, daju mu da jede, da pije i da se obuče, kupili su mu sezonsku pre par nedelja. ovde si jedino ti iskazao nekakve frustracije, ja ne vidim razlog da nas napadaš ovde

3. Гробари, наша тема, наша правила! :)

4. obožavaoče, tako već i može, samo dok je nasmejano :D

5. Ја сам изазвао неке фрустрације свађајући се сам са собом на теми.
    И то све што сте урадили је у циљу јавног експонирања да му се сви смију.
    https://p.twimg.com/A1kwAmvCMAAX405.jpg

6. miša je nešto kao maskota grobara, i njemu se niko ne smeje, barem ne zlonamerno. bilo bi malo licemerno da kažem da ga obožavamo jer ga najveći broj nas u životu nije ni video, ali ga svakako gotivimo, i to u najpozitivnijem mogućem smislu. miša mu dođe nešto kao otelotvorenje partizana lololo

7. miša mu dođe nešto kao otelotvorenje partizana lololo

Значи сви сте ви мутави кретени којима се цијели свијет смије. Лијепо речено.

8. ne nego jebemo bajka i stamenog OPAAAA

9. Супер. Потврдили сте идентитет своје друге легенде Жарета. Педерчине.

10. Ја никад у животу тролов'о нисам.

11. bilo bi malo licemerno da kažem da ga obožavamo jer ga najveći broj nas u životu nije ni video

Čak je i Miša bio na VOSU... Pre par meseci :) Nego Cokulo, šta se uzbuđuješ? Davide,što si ispalio za fudbal, a a? TRPAJ RADNIČKI! Eh prso sam...

12. Nego Cokulo, šta se uzbuđuješ?

:тролфејс:

13. Jeste, eto, mi ne znamo šta ćemo pa se smijemo na našoj temi kako ste vi ispali xD

Uzmite Kompleksan, 3x dnevno prije jela

OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

14. Ајде мрште са теме, правите од овога спортал.

15. MOMAK, OBRATI PAŽNJU NA RIJEČNIK, ŠČUO?

16. Усро сам се, е.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.